Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov doma opět úřadoval


Branky


11

Souboj prvního s druhým skončil v Rudíkově jasnou výhrou domácího celku proti Dukovanům B 7:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v první půli

Domácí hráči se od počátku utkání hrnuli do zakončení. Ve 2. minutě zahrál Trnka J. rohový kop po zemi na Mikysku M. a ten střelou minul bránu. V 6. minutě poslal centr do vápna hostů Šula, míč propadl ke Štolpovi a jeho střela levou nohou těsně minula branku. V 8. minutě si domácí diváci konečně mohli zakřičet góóól, Trnka P. poslal „českou uličku“ na Skryje M. a ten brankáři nedal šanci. Domácí se však neradovali dlouho, v 10. minutě přišel útok hostů po levé straně, faul Pažourka ve velkém vápně a následoval pokutový kop. Na značku pokutového kopu si míč postavil Křišťál M. a domácímu brankáři nedal sebemenší šanci. Domácí odpověděli ve 14. minutě, kdy po pravé straně utekl obraně hostů Trnka J., zahrál míč Štolpovi a ten vystřelil. Brankář míč neudržel a dobíhající Skryja M. už měl jednoduchý úkol a míč poslal do prázdné brány. V 18. minutě zahrál Trnka P. rohový kop, ve vápně hostů si na něj naběhl Mikyska M. a hlavičkou zvýšil už na 3:1. S hosty bylo ještě hůř ve 25. minutě, domácí brankář nakopl míč na polovinu hostů, tam Skryja M. hlavičkou míč prodloužil za stopera hostů, kde si zaběhl Štolpa a střelou k tyči zvýšil vedení domácího týmu. Domácí začali hrát moc sebevědomě a to se jim vymstilo v 34. minutě, kdy Skryja Z. jako poslední hráč domácího týmu šel do kličky, hostující Fojtášek mu míč sebral a šel sám na Doležala a vstřelil druhý gól hostů. Účet prvního poločasu uzavřeli domácí hráči, ve 44. minutě propadl dlouhý nákop mezi obránci hostů až ke Štolpovi, který vyhrál souboj se stoperem hostů a podél brankáře poslal míč do sítě, tím byl stanoven stav poločasu na 5:2.
 

Druhá půle byla jen formalitou

Druhý poločas už nepřinesl takovou přestřelku. Domácí hráči přidali dva góly. Nejprve dosáhl hattrick Skryja M. a to v 52. minutě, kdy mu přihrávku mezi obránce poslal Štolpa a Skryja šel sám na brankáře a proměnil. V 77. minutě se hattricku dočkal i Štolpa, to se k němu dostal míč po chybě hostujících stoperů, Štolpa šel sám na brankáře a tomu udělal kličku a poslal míč do prázdné brány. Své slovo do skóre mohl říct i domácí kapitán Nožička, v 79. minutě mu poslal přihrávku Štolpa a ve velkém vápně Nožička vystřelil na bránu, k jeho smůle mu střelu zblokoval hostující stoper a byl z toho jen rohový kop. Poslední branku v utkání dali hosté, kteří v 89. minutě dostali příležitost zahrávat trestný kop z hranice velkého vápna po ruce Šuly. Míč si postavil Pelán L. a střelou míč zatočil nechytatelně k tyči.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jiří, trenér: Hráči Dukovan přijeli hrát vyrovnaný zápas, ale my jsme rozhodli hned v prvním poločase. Ve druhém poločase dostali příležitost hráči z lavičky a i tak jsme měli utkání pod kontrolou.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Pažourek [-] , V. Šula [-] , Z. Skryja [-] (73. L. Benáček [-] ) , D. Lehký [-] - J. Trnka [-] (78. V. Skryja [-] ) , M. Mikyska [-] , P. Trnka [-] , L. Nožička [-] - O. Štolpa [-] , M. Skryja [-] (65. J. Koch [-] )

SFK Dukovany 2001 B
V. Pelán [-] - L. Traxler [-] , L. Pelán [-] , M. Křišťál [-] , T. Křišťál [-] (46. V. Soukup [-] ) - Z. Hrubeš [-] , F. Smysitel [-] , M. Fojtášek [-] , O. Horák [-] (62. P. Blažek [-] ) - I. Láníček [-] , P. Pislcajt [-] -

ŽK: 66. M. Mikyska - 59. O. Horák , 70. L. Pelán , 83. P. Blažek .
Hráči zápasu: O. Štolpa , M. Skryja .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - SALÁK Milan (N), TRNKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Rudíkov bude chtít napravit zaváhání z minulého kola a v souboji dvou prvních týmů zvítězí a bude prakticky vítězem soutěže.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích