2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín s Valčí vítězně


Branky


11

V důležitém domácím zápase si Koněšín proti Valči připsal tři body a upevnil si pátou příčku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

 

  V neděli se za hezkého diváckého zájmu a ještě hezčího skoro letního počasí hrálo malé derby mezi domácím Koněšínem a Valčí, kdy oba týmy od sebe kromě řeky Jihlavy před zápasem dělily v tabulce dva body a dvě místa. Pro oba týmy to tak bylo velmi důležité utkání v boji o místo zaručující setrvání v soutěži. Jako první zahrozili hosté, ale osamocený Sirota nedokázal překonat domácího brankáře Hůlku. I dnes platilo okřídlené nedáš-dostaneš a hned o minutu později znovuprobuzený Ševčík dokázal zužitkovat akci 1 na 1 a na znovuzapojeném ukazateli skóre tak mohlo naskočit 1:0. Ne že by se zrovna na hřišti odehrával festival zahozených šancí, ale oba soupeři se celkem snažili a diváci se nenudili. Jenže do přestávky už žádný gól nepadl.

 

 

 

Domácí si výhru pojistili

   V poločase druhém zaujala až po hodině hry nedomluva mezi stoperem a brankářem hostí a k vidění tak byl skoro ukázkový vlastenec Valče. Ta právě po 60 minutách jakoby převzala otěže zápasu a více se hrnula k domácí brance. Tu ale jistě a spolehlivě střežil brankář Hůlka. Koněšínu se podařilo podniknout na území soupeře několik nebezpečných výprav. V prvním případě nebyl ještě Dvořák po pasu od Badury úspěšný, zanedlouho ovšem zafungovala podobná spolupráce na lince Ševčík-Svoboda a bylo to už 2:0. To jakoby hosty psychicky položilo, ale i když se snažili, neměli sílu něco s výsledkem udělat. Koněšín si pak zbytek zápasu pohlídal a na konto si připsal veledůležité vítězství.

 



Ohlasy k zápasu



SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Navázali jsme na tragické výkony z podzimní části sezóny, fotbal bez nasazení a pohybu a bohužel máme zase o něco blíže čtvrté třídě.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - P. Seifer [-] , M. Ševčík [-] (82. L. Konečný [-] ) , R. Badura [-] , M. Moczár [-] (64. J. Pospíšil [-] ) , M. Svoboda [-] , T. Konečný [-] , Š. Dvořák [-] , M. Pokorný [-] , P. Zahradníček [-] , M. Loukota [-] (60. D. Dvořák [-] )

SK Valeč
A. Diviš [-] - J. Pokorný [-] (37. M. Kopuletý [-] ) , M. Chytka [-] , O. Kopuletý [-] , P. Chládek [-] (78. P. Burian [-] ) - J. Sirota [-] , O. Molák [-] (72. P. Zikán [-] ) , D. Cabejšek [-] (62. M. Melkes [-] ) , F. Macek [-] (55. D. Procházka [-] ) - J. Brabec [-] , M. Ludvík [-]

ŽK: 54. M. Loukota .
Hráči zápasu: M. Hůlka , M. Ševčík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - ŠABACKÁ Lucie, MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Oba týmy body potřebují jako sůl, a tak se o ně budou muset podělit.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích