3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B doma proti Mohelnu nezaváhaly


Branky


33. M. Laš , 41. P. Císař , 61. V. Němec
11

Mohelno nenavázalo na minulou výhru a ze hřiště Rapotic odjelo z porážkou a je opět blíže sestupu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině hry domácí dvakrát udeřili

V důležitém utkání byla rapotická rezerva od počátku lepší a diktovala tempo hry. Mohelno spoléhalo na dlouhé výkopy brankáře Světlíka a občasné brejky, se kterými si domácí defenziva v čele se zkušeným Slaným poradila. Snaha Mohelna útočit logicky ještě opadla v 25. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Drápela. Rapotice byly stále nebezpečnější a hrozily zejména po levé straně, kde se dobře doplňovali Němec a Zezula. Úvodní branka přišla až ve 33. minutě z kopačky Milana Laše, který původně začal utkání na lavičce, ale zranění Strašáka ve 20. minutě jej vpustilo do hry. Milan využil otevřeného středu hostující obrany a s přehledem překonal brankáře Světlíka. Po úvodní brance začalo šancí přibývat a obrana hostí byla dlouho přetížená. Za svou aktivitu se Rapotice dočkaly těsně před odchodem do šaten, kdy se ve vápně k míči dostal Císař a tvrdou ranou jej s klidem poslal do branky. 

Domácí si výhru pohlídali

Druhá půle již nebyla z pohledu domácích tak kvalitní a příliš pohledných šancí nenabídla. Rapotice si spíše hlídaly dvoubrankový náskok a hosté se snažili utkání důstojně dohrát, což se jim i přes Němcovu branku v 61. povedlo. Hra ve druhé půli postrádala tempo, k vidění byla spousta nepřesností a utkání se od 70. minuty již pouze dohrávalo. Rapotice tak nakonec vcelku pohodlně dokráčely k důležitým třem bodům, které potvrdily umístění v horní polovině tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: K utkání jsme přistoupili zodpovědně. Od začátku se nám dařilo hrát po zemi a vepředu jsme byli nebezpeční. Občasné brejky Mohelna či dlouhé nákopy Světlíka se nám dařilo celkem v poklidu pokrýt. Druhá půle již byla z naší strany o poznání horší. Od třetího gólu bylo vidět, že se utkání spíše dohrává a zápas ztratil tempo. Zisk tří bodů je zasloužený, ale ve druhé půli mi scházela naše větší aktivita směrem dopředu.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Ješina [-] - R. Zezula [-] , R. Strašák [-] (20. M. Laš [-] ) , M. Oščádal [-] , V. Němec [-] , P. Císař [-] , P. Opálka [-] , M. Dobeš [-] , D. Slaný [-] , J. Tesař [-] , M. Dvořáček [-]

TJ Mohelno
J. Světlík [-] - R. Hošek [-] , P. Horký [-] , P. Jeřábek [-] (46. P. Šanda [-] ) , A. Mohelský [-] , L. Drápela [-] , F. Staněk [-] , M. Kopeček [-] , M. Kerndl [-] , V. Ležák [-] , P. Šanda [-]

ŽK: 73. D. Slaný , 77. P. Císař - 25. L. Drápela , 83. R. Hošek . ČK: 25. L. Drápela .
Hráči zápasu: P. Císař .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - KOLAŘÍK Aleš (N), ŠANDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Filip Nováček
Tip experta: remíza

Rapotice mají poslední dva zápasy jak na houpačce, tentokrát se body budou dělit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích