Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 10:15

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice vyrovnaly v oslabení


Branky


11

První bodovou ztrátu zaznamenali fotbalisté Třebenic v domácím zápase proti Smrku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili výsledek první půle

V dalším mistrovském utkání na domácím hřišti přivítali Třebenice mužstvo ze Smrku. Utkání začali velice aktivně a již od první minuty diktovali tempo hry. V 7. min. zahrávali rohový kop, kdy domácí Furiš stratil na velkém vápně hostů  míč a hosté z rychlého proti útoku vstřelili první branku Kratochvílem - 0:1.  Tato branka domácí ještě více nakopla a začali být ještě aktivnější. Ve 22. min. domácí Bárta  prošel přes půlku hřiště a přihrál Machátovi, ten sklepnul na velké vápno Furišovi a ten tvrdou střelou srovnal na 1:1. Pak měli spoustu gólových příležitostí, které se jim nepodařilo  zúročit v další branky. Při zakončení byli nepřesní a nebo nechali vyniknou gólmana hostí. Když časomíra ukazovala 35. minutu, domácí Čermák se uvolnil na pravé straně a nacentroval před branku hostí, kde Vrbička z malého vápna trefil břevno a odražený míč dorazil do branky hlavou Furiš 2:1.Posledních deset minut prvního poločasu se odehrála pouze mezi velkými vápny obou mužstev. Do kabin se šlo tedy s jedno brankovým vedením.

 

Domácí vyrovnali v oslabení

Druhý poločas měli domácí v úmyslu začít opět aktivněji než soupeř a hrát ve stejném stylu jako první. Toto však nedodrželi a  po dvou hrubých chybách obrany v rozmezí  pěti minut  hosté vstřelili dvě branky a dostali se do vedení  2:3. Od 50. min. domácí opět převzali iniciativu a hosty zatlačili na jejích půlku, ale nemohli vstřelit vyrovnávací branku. V 72. min. byl vyloučen  domácí Ondráček T. Domácí i v deseti přehrávali hostující  Smrk a podařilo se jim srovnat  v 77 min. Vrbkou P. po centru z pravé strany od Furiše. Domácí se už nepodařilo vstřelit rozhodující branku a tak zápas skončil remizou 3:3.   

 



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Utkání jsme začali velice aktivně a již od první minuty jsme diktovali tempo hry. Druhý poločas jsme měli v úmyslu začít opět aktivněji než soupeř a hrát ve stejném stylu jako první. Toto jsme však nedodrželi a po dvou hrubých chybách obrany v rozmezí pěti minut hosté vstřelili dvě branky. Potom byl vyloučen Tomáš Ondráček po faulu na něj, údajně po odpískání strčil do protihráče. I v deseti jsme dokázali vyrovnat

TJ FC Smrk
Man Tomáš, hráč: I ve slepované sestavě jsme proti favorizovaným domácím dokázali uhrát remízu a nebyli dokonce daleko od vítězství. Domácí byli sice fotbalovější - o tom žádná, ale my jsme v tomto zápase ukázali charakter podtržený skvělou produktivitou a obrovskou bojovností získali plusový bod ze hřiště soupeře, odkud se body jen tak vozit nebudou. Asi nám hold zrovna Třebenice sedí, protože jsme s nimi už víc jak dva roky neprohráli a myslím si, že už z nás musejí mít asi depku (smích). Byl to dneska sice kolektivní výkon, ale přesto musím vyzvednout hned tři hráče, kteří by si za svůj dnešní výkon opravdu zasloužili být v sestavě kola. V obraně odehrál perfektní zápas Víťa Jaskula - obrovský bojovník, srdcař a absolutně nedoceněný hráč , který každý zápas patří k nejlepším na hřišti. V záloze hrál dnes prim náš kápo Šimon Hort, který skvěle rozdával balony, navíc perfektně vypracoval první gól a bylo na něm opravdu vidět, jak ho to baví - no a v útoku nesmím opomenout skvělý výkon našeho rychlonožky Ondry Sobotky, který svůj první únik nejprve sám přetavil ve vyrovnávací branku, aby o několik minut později po identické akci předložil míč před prázdnou branku jako na zlatém podnose pro Ondru Suka, který se nemýlil.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - P. Vrbka [-] , J. Čtvrtníček [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , M. Čermák [-] (46. L. Svoboda [-] ) , M. Machát [-] , M. Furiš [-] , L. Buchal [-] (82. M. Ondráček [-] ) , V. Fiala [-] (77. J. Jaroš [-] )

TJ FC Smrk
M. Cejpek [-] - K. Horký [-] , F. Wortner [-] , K. Ondrák [-] , V. Jaskula [-] - M. Horký [-] (75. T. Man [-] ) , Š. Hort [-] , L. Slavík [-] , O. Sobotka [-] (88. J. Martinovský [-] ) - O. Suk [-] , T. Kratochvíl [-] (38. O. Maláč [-] ) -

ŽK: 17. M. Furiš - 6. O. Sobotka , 72. V. Jaskula . ČK: 72. T. Ondráček .
Hráči zápasu: M. Machát - V. Jaskula , O. Sobotka , Š. Hort .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - KALINA Oldřich, SVOBODA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Filip Nováček
Tip experta: výhra domácích

Ačkoli Smrk je srdcová záležitost, tentokrát vzhledem k postavení v tabulce a aktuální formě obou týmů, dávám na jasné vítězství domácích. Smrk může jen příjemně překvapit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích