4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč doma přejela Budišov- Nárameč B


Branky


11

V důležitém zápase doma vysoko zvítězili fotbalisté Valeče proti rezervě Budišova, která stále čeká na první jarní body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili jako jediní

Důležitý zápas čekal doma valečské fotbalisty, kteří vyzvali záložní tým Budišova - Náramče. Tomu se příliš nedaří, na jaře zatím neuhrál jediný bod a v minulém kole doslova nabídl tři body Třebenicím, když přijel s pouhými deseti hráči. Domácí vlétli do zápasu aktivněji než hosté, ale z několika standardní situací, pološancí, ani ze samostatného úniku Martina Ludvíka gól nevstřelili. Hosté vedli své útoky převážně přes levou stranu přes agilního Jury, ale nějakou gólovou šanci si nevypracovali. Hra byla plná nepřesností na obou stranách. Klíčový moment přišel ve 27. minutě, když se zranil domácí Brabec a musel ho vystřídat Pavel Chládek. Ten, ač obránce, nastoupil do útoku a hned po šesti minutách si nikým nehlídaný naskočil na roh a rozjásal domácí hlediště poprvé - 1:0. Byl to zároveň jeho první gól v sezóně. V další šancí v tváří tvář gólmanovi už však nechal vyniknout hostujícího gólmana Věžníka.

Domácí v závěru navýšili skóre

Druhý poločas se nesl ve znamení opatrnějšího fotbalu, více se začali ozývat také hostující hráči a po několika rozích a závarech před domácí brankou, mohli být domácí rádi, že nemuseli litovat nevyužitých šancí. Pojistku v 78. minutě v podobě druhého gólu přidal střídající Vítězslav Rous, jehož nepovedený centr zapadl za záda hostujícího brankáře - 2:0. Pro hartvíkovickou posilu to v jeho 32 letech byl vůbec první gól v mužské kategorii! Vlivem zranění to pro něj byl také první zápas v dresu Valče a svůj výkon ještě vyšperkoval dvěma, tentokrát již povedenými, centry, když našel ve vápně dvakrát Martina Ludvíka a ten přidal další dvě branky a upravil na konečných 4:0. Pro brankáře Diviše znamenal tento zápas první nulu za muže a pro patnáctiletého dorostence Zahrádku první start.



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Důležité tři body do tabulky, tým vycítil důležitost utkání a semkl se, i když ve hře bylo plno zbytečných ztrát a nepřesností.

FC Budišov - Nárameč B
Věžník Štěpán, hráč: První půle nebyla zas tak špatná, hrál se vyrovnaný fotbal, i když soupeř měl o pár šancí navíc. Do druhé půle jsme vstoupili špatně a soupeř nás začal přehrávat a to se táhlo až do konečného hvizdu rozhodčího.



Sestavy


SK Valeč
A. Diviš [-] - J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] , O. Kopuletý [-] - J. Brabec [-] (27. P. Chládek [-] ) , M. Kopuletý [-] , J. Sirota [-] (73. D. Zahrádka [-] ) , M. Melkes [-] (67. P. Zikán [-] ) , F. Macek [-] (46. V. Rous [-] ) - D. Cabejšek [-] , M. Ludvík [-]

FC Budišov - Nárameč B
Š. Věžník [-] - L. Jura [-] , J. Kazda [-] , Š. Mareček [-] , L. Vala [-] , D. Čech [-] , P. Karas [-] , T. Jakubec [-] , M. Pavlíček [-] , D. Pavlíček [-] , O. Doležal [-]

ŽK: 38. D. Cabejšek , 73. O. Kopuletý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVOBODA Libor - KÁRNÍK Jiří (N), MEZLÍK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Filip Nováček
Tip experta: výhra domácích

Valeč jako domácí tým ovládne utkání a body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích