O. Suk 64.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov ve Smrku slavil postup


Branky


64. O. Suk - 3. M. Skryja , 61. J. Trnka
10

Rudíkov se stal čtyři kola před koncem jistým účastníkem Okresního Přeboru, když ve Smrku zvítězil 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili jako jediní

Do první velké šance v utkání se dostali domácí hráči, hned v druhé minutě utkání vhazovali aut, míč propadl ve vápně hostů až k Patočkovi a toho v jasné šanci vychytal brankář hostů Doležal. Doležal po té provedl dlouhý výkop, míč nezasáhli stopeři domácího týmu, mezi stopery proběhl Skryja M. a podél brankáře poslal míč do sítě. O minutu později chybovali stopeři hostů a před hostujícím brankářem byl opět Patočka, ani tentokrát však brankáře nepřekonal. Ve 21. minutě se nedohodl hostující Votava se svým brankářem a pouštěl mu míč, vše vystihl domácí útočník a byl sám před brankářem Doležalem, ale ten stačil míč vyrazit na rohový kop. Ve 25. minutě podnikli útok hosté, Štolpa přihrál Nožičkovi a ten mu to vrátil do uličky mezi obránce, Štolpa v šanci zakončil slabou střelou na brankáře. Ve 28.minutě vhazoval hostující Miškela aut na Skryje M., ten opět utekl domácí obraně a vystřelil, míč však neposlal mezi tyče. Ve 32. minutě byl u zrodu akce hostující kapitán Nožička, na pravé straně „posadil obránce na zadek“ a přihrál Trnkovi J., jím vystřelený míč však trefil jen bránícího hráče. Ve 37. minutě se postavil k zahrání trestného kopu hostující Mikyska, vystřelil a trefil domácího hráče ve zdi, od něj skončil míč na rohovém kopu těsně vedle tyče domácí branky. Konec prvního poločasu patřil domácím hráčům, ve 42. minutě vyběhl hostující brankář „do prázdna“ a domácí Sobotka měl před sebou odkrytou branku, trefil však jen boční síť. Hned o minutu na to to byl opět domácí Sobotka, který si naběhl na dlouhý nákop, utekl hostujícím stoperům a šel sám na Doležala, střela však skončila opět na boční síti a tak se šlo do šaten za stavu 0:1 pro hosty.
 

Výhra hostů znamená postup

Druhý poločas začali aktivně hosté, ve 48. minutě to byl útok po pravé straně, Skryja M. zatáhl míč do vápna, dal pod sebe Mikyskovi M., ten posunul ještě lépe postavenému Trnkovi J., který ovšem špatně trefil míč a ten skončil daleko od branky domácího týmu. V 57. minutě utekl po levé straně do vápna domácího týmu Trnka P., místo střely však volil přihrávku na Mikysky M. a obránce míč odkopl. V 60. minutě utekl po levé straně obraně domácích pro změnu Skryja M. a ve vápně přihrál Štolpovi, který ve stoprocentní šanci netrefil branku. V 61. minutě se hosté dočkali, Nožička poslal centr na pravou stranu na Trnku J., ten utekl všem a šel sám na brankáře, tentokrát nic nevymýšlel a poslal křižnou střelu na branku a bylo to o dvě branky pro hosty. Hosté se však z dvoubrankového vedení neradovali dlouho, domácí tým po dalším dlouhém nákopu „zavařil“ obraně hostů a Mikyska M. v nouzi odkopl na rohový kop. Domácí zahráli rohový kop do vápna, na hranici malého vápna si našel své místo domácí Suk a hlavou poslal míč do sítě. V 77. minutě museli hosté stáhnout ze hry zraněného kapitána Nožičku a přeskupit síly, jejich jedinou snahou bylo nedostat do konce utkání branku a to se jim podařilo. Tímto vítězstvím stvrdili postup do Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Smrk
Man Tomáš, hráč: Do zápasu jsme vstupovali s vědomím, že nás sice čeká doposud neporažený soupeř a hlavní kandidát na postup, ale věřili jsme tomu, že maximální bojovností a týmovým výkonem můžeme uspět stejně jako v loňské sezoně, kdy Rudíkov po výsledku 3:0 odjížděl ze Smrku s prázdnou. Motivace byla navíc umocněná i tím, že náš hrající trenér Kája Horký slavil druhé výročí 25. narozenin (smích) , takže jsme jej chtěli potěšit hlavně dobrým výkonem a nějakým bodovým ziskem. Do zápasu jsme vstoupili skvěle a svoji aktivitou dělali vedoucímu týmu soutěže v defenzivě obrovské problémy. Neviděl jsem sice ostatní zápasy Rudíkova, ale při vší úctě k tomuto soupeři takový průchoďák a den otevřených dveří v obraně asi během sezony nepamatují. Bohužel se opět v plné nahotě projevila naše největší bolístka a tou je neproměňování vyložených šancí, protože místo, abychom po první půlce vedli 5:2, tak jsme po jedné z mála chyb v obraně inkasovali a do kabin se šlo za stavu 0:1. I druhá půle nabídla bojovný fotbal - soupeř začal být více na balonu a po jednom z rychlých protiútoků šel do dvoubrankového vedení. Ani za tohoto stavu jsme se, ale nepoložili a dál příkladně bojovali. Naše snaha vyústila v kontaktní branku, kdy si na rohový kop nejvýše naskočil na jaře střelecky procitnuvší Ondra Suk - 1:2. Ke konci zápasu jsme si ještě vypracovali několik standartních situací, ale bohužel už se nám vyrovnat nepodařilo. Utkání, v kterém jsme si určitě nezasloužili prohrát si tak Rudíkov nakonec odváží všechny body a definitivu postupu. Mně nezbývá než jim sportovně poblahopřát a před našima kluky jenom smeknout, jak zápas odjezdili.

FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: Do Smrku jsme jeli s jasným cílem zajistit si postup a to se nám povedlo.



Sestavy


TJ FC Smrk
M. Cejpek [-] - D. Franc [-] , F. Wortner [-] , K. Ondrák [-] , V. Jaskula [-] (72. M. Horký [-] ) - T. Patočka [-] , O. Maláč [-] , T. Man [-] , L. Slavík [-] (56. T. Kratochvíl [-] ) - O. Sobotka [-] , O. Suk [-] -

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - R. Votava [-] (87. D. Lehký [-] ) , Z. Skryja [-] , J. Miškela [-] , J. Dobrovolný [-] (90. J. Koch [-] ) - J. Trnka [-] , L. Nožička [-] (77. V. Skryja [-] ) , P. Trnka [-] , M. Mikyska [-] - M. Skryja [-] , O. Štolpa [-] -

ŽK: 75. T. Patočka .
Hráči zápasu: O. Suk - M. Skryja .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KŘEN Filip - MUSIL Antonín (N), SALÁK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Suverénní hostující tým potvrdí roli favorita i ve Smrku a bude slavit postup do Okresního Přeboru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů