Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč opět ztratila body


Branky


11

Valečtí fotbalisté si v dalším důležitém zápase připsali pouze domácí remízu proti Dukovanům B a nadále si komplikují svoji účast v dalšším ročníku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní přestřelku zvládli lépe hosté

Valeč přivítala za deštivého počasí na svém hřišti fotbalisty z Dukovan, kteří jsou díky slušnému bodovému zisku na špici tabulky. Od začátku byli aktivnější právě hosté a po úvodním oťukávání obou soupeřů začali chrlit jednu nebezpečnou akci za druhou. Skóre otevřel nádherným lobem snad z třiceti metrů pětačtyřicetiletý Vladimír Soukup, který si to namířil mezi dva domácí obránce - 0:1. Ve 23. minutě hosté udeřili podruhé, když domácí obraně pláchl Ivan Láníček a obstřelil bezmocného Macka - 0:2. Domácí však na tento gól našli rychlou odpověď - z rohu vápna po zpětné přihrávce střílel přízemní střelou Jan Brabec a Dvoran na míč nedosáhl- 1:2. Jenže domácí se nepoučili a obrana byla zralá na ručník. Domácí obranou prošlo snad víc lidí, než na hlavním nádraží. V tutových šancích se ocitli ještě asi třikrát Soukup, Láníček, Pislcajt, ale buďto mířili vedle, nebo je jednou skvěle vychytal veterán v bráně Macek, nebo domácím pomohla dobře postavená tyčka. Vladimír Soukup se přeci jen prosadil podruhé, když opět tváří v tvář překonal domácího brankáře - 1:3. Naštěstí pro domácí přišla opět jejich bleskurychlá odpověď, když centr Chládka uklidil do brány nikým nehlídaný Michal Kárník - 2:3. Pak již přišel na hřiště tradiční stoper Pokorný a vzadu už domácí tolik okének neměli. Vyrovnání měl na noze Jan Brabec, ale brankáře si obhodil příliš a míč už nedoběhl.

Domácí alespoň vyrovnali

Druhý poločas jakoby nastoupil vyměněný domácí tým, hráči bojovali a přicházeli i šance. Jednu z nich proměnil po hodině hry svým druhým gólem v zápase Jan "Benny" Brabec, když opět po zemi obstřelil hostujícího brankáře - 3:3. Pak mohl dokonat obrat, když umyl dva obránce soupeře, jenže jeho slabší noha ho zklamala a střela letěla pouze do Dvoranovi náruče. Pak zahrozili i hosté z Dukovan, jenže hostujícího kanonýra Pislcajta v tutové šanci vychytal skvělý Macek. Tentýž hráč pak předvedl totální zkrat, když pleskl domácímu F. Mackovi před zraky obou dvou sudí, nakonec z toho však vyvázl nepochopitelně pouze se žlutou kartou! Dukovanští začali hrát zákeřně, ale rozhodčí Holík jim toto toleroval, což kazí jeho dobrý výkon z prvního poločasu. Pak přišly šance hlavou na obou stranách, nejprve si na roh naběhl hostující Jílek, ale přestřelil, pět minut před koncem z malého vápna po rohu hlavičkoval domácí Kárník, jenže Dvoran ho fantasticky vychytal a protože ani ze závaru gól nepadl, body se zřejmě po zásluze dělily.



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Katastrofální první poločas z naší strany, neskutečné díry v obraně, hosté nás přeběhali. Druhý poločas už byl výrazně lepší, škoda, že se nepodařilo zápas otočit.




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - O. Kopuletý [-] , J. Ludvík [-] - M. Chytka [-] , D. Cabejšek [-] , F. Macek [-] , M. Kárník [-] , J. Sirota [-] (37. J. Pokorný [-] ) - J. Brabec [-] , P. Chládek [-] (58. P. Burian [-] ) - O. Molák [-] (59. V. Rous [-] )

SFK Dukovany 2001 B
J. Dvoran [-] - L. Traxler [-] , L. Pelán [-] , M. Křišťál [-] , P. Jílek [-] - Z. Hrubeš [-] , P. Pislcajt [-] , F. Smysitel [-] , M. Fojtášek [-] - I. Láníček [-] , V. Soukup [-] -

ŽK: 28. D. Cabejšek , 65. O. Kopuletý - 65. L. Pelán , 78. P. Pislcajt .
Hráči zápasu: J. Brabec - V. Soukup , L. Traxler .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOLÍK David - VÍDENSKÝ Bohumil, SVOBODA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Man Tomáš
Tip experta: remíza

Domácí se na jaře herně i výsledkově hledají. Hosté naopak hrají na špici tabulky a výrazně těží ze spolupráce se svým A-týmem. Utkání tak nakonec skončí zaslouženou dělbou bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Valeč musí bojovat o každý bod a proti Dukovanům by na domácím hřišti mohl uspět. Záleží kdo za Dukovany nastoupí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza