0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov nezaváhal ani v Březníku


Branky


10

Fotbalistům Rudíkova po výhře v Březníku již chybí jediný zápas, aby absolvovali celou soutěž bez jediné porážky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát udeřili

První pohrozili domácí a to ve 4. minutě, kdy Flesar kopal trestný kop a míč poslal pod břevno, hostující brankář Doležal však byl na správném místě a míč chytil. Hned minutu na to prošel hostující Skryja M. po levé straně, přihrál Štolpovi a ten ze dvou metrů trefil nohy brankáře. Přišla 6. minuta a opět to byl hostující Skryja M., který přihrávkou našel Mikysku a ten z ideální pozice střílel, ale domácí obránce míč tečoval na rohový kop. V 9. minutě Skryja M. prošel mezi stopery a tentokrát jeho přihrávka od brankové čáry nenašla adresáta. Ve 13. minutě zahrával rohový kop hostující Trnka P., míč posadil na hlavu Štolpovi, který míč poslal mimo bránu. V 18. minutě našel Trnka P. ve vápně Štolpu, který míč zpracoval a obtočil se kolem bránícího hráče a konečně poslal míč do sítě. Ve 20. minutě založil akci hostující Dobrovolný, přihrál Štolpovi, ten poslal „českou uličku“ na Skryje M. a ten šel sám na brankáře, brankář se mu vrhl pod nohy a bravurně míč chytil. Přišla 23. minuta a začal se po pravé straně prosazovat rychlonohý Trnka J., utekl bránícímu hráči a z hranice vápna vystřelil, stoper míč srazil opět k Trnkovi J., který tentokrát volil kličku a pak přihrávkou pod sebe našel na malém vápně Štolpu, ale ten netrefil bránu. Ve 30. minutě zahrál rohový kop Trnka P., na míč šel domácí brankář Zedníček, ale míč nezasáhl a ten doputoval k hostujícímu Mikyskovi a od něj se odrazil mimo prázdnou bránu. Ve 33. minutě se hosté přece jen dočkali druhé branky, z poloviny hřiště zahrával Benáček trestný kop a poslal jej do vápna, do souboje se stoperem šel Štolpa a hlavičkou „přeloboval“ brankáře. Ve 35. minutě se po samostatné akci k zakončení dostal Trnka J., ale míč mířící pod břevno vyboxoval domácí brankář na rohový kop. Ve 42. minutě zahrál rohový kop Trnka J., ve vápně našel nikým nehlídaného Mikysku a ten hlavičkoval mimo bránu. Minutu před poločasem se do slibné akce dostali konečně i domácí, dlouhý nákop domácích propadl mezi obránci hostů a domácí šli dva na jednoho, jeden z nich už byl sám před Doležalem a zakončil svou šanci střelou vysoko nad branku a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Ve druhé půli již branka nepadla

Do druhého poločasu nastoupili domácí politi živou vodou a začali mít na vrch. V 50. minutě utekl útočník po pravé straně, jeho přihrávku před branku vystihl hostující brankář a míč chytil. Pak následovalo několik slibných akcí domácího týmu za sebou, hosté jako by vyklidili hřiště a nechali domácí hrát. Jeden z největších šancí na vstřelení branky přišla v 62. minutě, kdy mezi obránci hostů proběhl Křoustek a šel sám na Doležala, ten výtečně zmenšil střelecký úhel a Křoustkovu střelu vyrazil nohama. V 68. minutě konečně hosté ukázali, že jsou i ve druhém poločase na hřišti, útok založil Trnka J., přihrál Mikyskovi a ten Štolpovi, který míč zatáhl k brankové čáře a poslal přihrávku před brankáře, míč skončil na odkopu. V 72. minutě to byl hostující Koch, který poslal přihrávku na Skryjovi M., ten utekl obránci a vystřelil, brankář míč vyrazil na rohový kop. Po rohu se ke střele ve vápně dostal Štolpa, překonal brankáře, ale míč z brankové čáry vykopl obránce. V 76. minutě zaváhali domácí stopeři a k míči se dostal Skryja M., přihrál Štolpovi, který se dokázal prosadit přes obránce a už měl před sebou jen brankáře, míč v jasné šanci poslal mimo bránu. V 85. minutě poslali domácí míč směrem na brankáře hostů Doležala, ten skončil i s míčem v síti po zákroku hráče Fraňka, hlavní rozhodčí odpískal faul a tak se domácí nedočkali ani čestné branky. Utkání skončilo poločasovým výsledkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Trnka Jaromír, trenér: V prvním poločase jsme hráli dle mých představ, ale neproměnili jsme několik šancí a tak jsme vedli pouze 2:0. Ve druhém poločase jsme polevili a nabídli soupeři několik šancí, které neskončily gólem a svůj podíl na tom měl i brankář Doležal.




Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - D. Břoušek [-] , P. Ptáček [-] (74. M. Stříž [-] ) , M. Flesar [-] - Š. Malach [-] (77. J. Trojan [-] ) , D. Křivánek [-] , V. Franěk [-] , L. Rybníček [-] , P. Flesar [-] - J. Franěk [-] , J. Křoustek [-] (68. J. Zedníček [-] ) -

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - L. Benáček [-] , Z. Skryja [-] , J. Dobrovolný [-] , D. Lehký [-] - P. Trnka [-] , J. Trnka [-] (70. J. Koch [-] ) , M. Mikyska [-] , V. Skryja [-] - M. Skryja [-] (87. Z. Trnka [-] ) , O. Štolpa [-]

ŽK: 74. D. Křivánek - 57. Z. Skryja .
Hráči zápasu: L. Doležal , P. Trnka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOLÝ Petr - STANĚK Jaroslav (N), VYSKOČIL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Filip Nováček
Tip experta: remíza

Rudíkovu už o nic nejde a přijede si zahrát pěkný fotbal. Body se budou dělit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů