Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno z Koněšína přivezlo bod


Branky


10

Sestupující Mohelno si v zápase v Koněšíně připsalo cennou remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli nečekaně do vedení

 

  V posledním domácím zápase měl Koněšín možnost v případě dnešní výhry zajistit si svoji příslušnost ke třetí třídě i pro příští sezónu bez ohledu na příští poslední kolo a bez ohledu na sestupový klíč jiných soutěží. Snad právě jakoby tíha okamžiku svazovala domácím nohy a hosté, kterým už o nic nejde, hráli s čistou hlavou. Domácí si sice zpočátku vytvořili více příležitostí, ale pokusy Zahradníčka z trestného kopu z půlky hřiště, hlavička Pospíšila i střela Badury nenašly svůj cíl. Po půl hodině zahrozili poprvé hosté, a to hned tím způsobem, že Ostrý šel sám na brankáře Hůlku, kterého ale nedkázal obelstít. Domácí gólman se zaskvěl i proti další střele, ovšem na teč ve 37.minutě po nacentrovaném trestném kopu byl už krátký – 0:1.

 

Zápas skončil dělbou bodů

 

   Druhou půli začali domácí s herní převahou, která byla krátce nato korunována vyrovnáním po hlavičce Pospíšila po centru z levé strany. Radost koněšínskch a očekáváné zlepšení herního stylu ovšem nemělo dlouhého trvání a o tři minuty později si vzalo Mohelno opět vedení na svoji stranu, kdy Drápela přízemní střelou na zadní tyč potrestal laxnost domácích – 1:2. Domácí zase museli dotahovat, což se jim také v polovině druhé půle podařilo. Centr tentokrát z pravé strany hlavou usměrnil střídající Sýkora- 2:2. Tento stav Mohelnu jakoby už stačil a byť domácí měli ke konci možnost přečíslení 2 na 1, skóre se už nezměnilo a oba soupeři si asi spravedlivě body rozdělili.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Musil Jiří: Z počátku jsme si vytvořili více příležitostí, ale hosté udeřili jako první. Ve druhé půli jsme museli dvakrát dotahovat.




Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - M. Janda [-] (54. M. Moczár [-] ) , M. Ševčík [-] (46. T. Sýkora [-] ) , R. Badura [-] , M. Svoboda [-] , T. Konečný [-] , Š. Dvořák [-] (86. M. Betka [-] ) , J. Pospíšil [-] (79. D. Dvořák [-] ) , M. Loukota [-] (64. P. Seifer [-] ) , P. Zahradníček [-] , M. Pokorný [-]

TJ Mohelno
F. Staněk [-] - R. Ostrý [-] (81. A. Mohelský [-] ) , P. Horký [-] , R. Hošek [-] (59. V. Ležák [-] ) , L. Drápela [-] , P. Vaníček [-] , P. Jeřábek [-] (72. P. Šanda [-] ) , M. Kerndl [-] , F. Žák [-] , M. Kopeček [-] , P. Šanda [-]

ŽK: 80. P. Zahradníček , 89. M. Betka - 34. L. Drápela , 42. R. Ostrý , 90. P. Horký .
Hráči zápasu: J. Pospíšil - R. Ostrý .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - MUSIL Jiří (N), ŠANDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Filip Nováček
Tip experta: výhra domácích

Mohelno se v této sezóně trápí, naopak Koněšín tabulkou stoupá a v tomto zápase to nebude jinak.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích