Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 16:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice se loučily výhrou


Branky


7

Domácí výhrou se rozloučili se třetí třídou fotbalisté Radkovic, kteří si na svém hřišti vystříleli výhru nad rezrvou Dukovan

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se střelecky dařilo

Sestupující Radkovice přivítaly Dukovany B a chtěly se rozloučit se soutěží i s věrnými diváky výhrou. Domácí vstoupili do zápasu nebojácně a Lukáš Pekárek se postaral o dvě úvodní branky domácích na které navázal ve 20. minutě Vladimír Kočí a domácí získali pohodlné vedení 3:0, které do konce první půle udrželi.

Hosté stahovali, ale výhra zůstala doma

Začátek druhé půle vyšel lépe hostům, které dostal v 55. minutě do zápasu František Smysitel -3:1. V 65. minutě byl navíc vyloučen domácím Vladimír Kočí za kopnutí soupeře ze strany do nohy v nepřerušené hře. Hosté přesilovku využili v 80. minutě Jaromírem Dvoranem ke snížení na 3:2, ale domácí drama nepřipustili, protože výhru domácím pojistil v 88. minutě Zdeněk Nykrmajer -4:2.



Ohlasy k zápasu



SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Do Radkovic odjel tým Dukovan odehrát poslední kolo se šesti dorostenci, z nichž čtyři hráli poprvé za může. Zápas herně zvládli celkem dobře. Vytvořili si i více gólových šancí. Nezkušenost při zakončování a to že ani gólman neměl svůj den, nakonec znamenalo že tři body zůstávají v Radkovicich při skóre 4:2.



Sestavy


SK Radkovice
V. Štolz [-] - V. Kočí [-] , L. Diviš [-] , L. Kočí [-] , M. Němec [-] (60. M. Svoboda [-] ) , L. Pekárek [-] , Z. Nykrmajer [-] , V. Zahradník [-] , T. Růžička [-] , J. Pekárek [-] , R. Žák [-]

SFK Dukovany 2001 B
V. Pelán [-] - K. Krys [-] , D. Štork [-] (55. V. Soukup [-] ) , P. Jílek [-] , F. Smysitel [-] , M. Jelínek [-] (40. P. Horák [-] ) , S. Procházka [-] , O. Zelinka [-] (58. T. Kilián [-] ) , L. Traxler [-] , P. Ležák [-] (75. J. Dvoran [-] ) , D. Denemarek [-]

ŽK: 72. V. Zahradník - 18. P. Ležák . ČK: 65. V. Kočí .
Hráči zápasu: L. Diviš , L. Pekárek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - SÝKORA Milan (N), BLAŽEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Daniel Procházka
Tip experta: výhra hostů

Hostům se zápas kryje se zápasem A týmu, přesto si myslím, že jsou mnohem fotbalovější a i když to pro ně nebude nic jednoduchého, tak v Radkovicích zvítězí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza