3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 16:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B doma očekávaně zvítězily


Branky


7

Loučení s úspěšnou sezónou dotáhli k výhře fotbalisté Rapotic B, kteří si zahrají tuto soutěž i příští rok

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Úvod zápasu příliš vzruchu nenabídl. Nehrálo se v nijak závratném tempu, ale přesto jsme se snažili držet balón a tlačit se před branku Kralic. Směrem dozadu to však bylo velmi bohorovné. Hráli jsme na strašně širokém a dlouhém hřišti, obrana pozdě vystupovala a ke hráčům soupeře jsme měli vždy daleko. Pozdě jsme přistupovali ke Kraličákům a náš pohyb byl velmi vlažný. Hosté se snažili hrát dopředu a i díky naší laxnosti a chybám v obraně si vytvořili několik šancí, ale po celý zápas selhávali v jejich proměňování. Kralice se po čtvrthodině hodině mohly dostat do vedení, ale skvělými zákroky nás podržel Aleš Sobotka a nebo hosté z metru přestřelili prázdnou branku. My jsme hrozili zejména po pravé straně, kde se k dobrému výkonu rozehrál Martin Laš, dostával se ke spoustě centrů, ale chvíli mu trvalo než jimi našel přesně spoluhráče. Několik velkých příležitostí měl také Vlasta Němec, ale scházela mu přesnost či větší přímočarost při akcích jeden na jednoho. Skóre jsme otevřeli až ve 21. minutě zásluhou kapitána Radima Strašáka. Náš výkon však nebyl dobrý a Kralice mohly srovnat, ale opět doplatily na nemohoucnost v zakončení. Za úmorného vedra se tak šlo do kabin za našeho těsného vedení 1:0. 

Domácí si výhru pohlídali

Úvod druhé půle se nám povedl, Kralice jsme dokázali zatlačit a výsledkem našeho tlaku byla důležitá branka Vlasty Němce. Kralice se sympaticky nevzdaly a stále se snažily o vstřelení branky. Brzdily je však nepřesnosti a nevynucené ztráty míče a nebo opět netrefily z metru prázdnou branku. Nejvíce problémů nám dělal svou rychlostí útočník Bazala, který však nejspíše nenazul střelecké kopačky. V 77. minutě zvýšil na 3:0 Strašák a bylo rozhodnuto. Kralice se sice o dvě minuty dočkaly snížení na 3:1, kdy chybného bránění využil Bazala a konečně se prosadil. Závěr zápasu jsme si už pohlídali a nepříliš pohledné utkání dovedli k zaslouženému vítězství. Kralice předvedly velmi dobrý výkon a pokud by měly více štěstí v zakončení, tak mohl výsledek zápasu vypadat jinak.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Utkání se nám příliš nepovedlo herně, ale výsledkově jsme jej zvládli přesně tak, jak jsme chtěli. Kralicím jsme však nabídli po vlastních chybách a laxním bránění několik šancí. Utkání jednoznačně rozhodla rozdílná produktivita mužstev, neboť šancí jsme si vytvořili podobné množství. Vítězství nám definitivně zajistilo udržení v soutěži o což jsme usilovali, takže panuje spokojenost.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - M. Oščádal [-] (50. P. Matoušek [-] ) , A. Chatrný [-] , R. Strašák [-] , V. Němec [-] , M. Laš [-] (65. T. Laš [-] ) , P. Císař [-] , J. Tesař [-] , M. Dobeš [-] , D. Slaný [-] , J. Dvořáček [-]

FC Kralice n.Oslavou
J. Chadim [-] - V. Zigmund [-] (46. A. Kabátek [-] ) , T. Peťa [-] , L. Bazala [-] , J. Introvič [-] , P. Csicsó [-] , M. Malý [-] , P. Němec [-] , E. Krčál [-] , V. Polák [-] , T. Chadim [-]

ŽK: 26. J. Tesař , 28. M. Laš - 17. M. Malý , 17. V. Polák , 25. T. Peťa , 28. L. Bazala .
Hráči zápasu: R. Strašák - L. Bazala .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - KOLAŘÍK Aleš (N), NEKUDA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Daniel Procházka
Tip experta: výhra domácích

I když se říká, že derby nemá favorita, tady je dle mě favorit jasný. Domácí potřebují alespoň bod, který jim bude stačit na 6. místo v tabulce, které by mělo znamenat záchranu. To hostům již o nic nejde. Rapotice nic nepodcení a připíší si tři body.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích