Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:00

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov otočil zápas s Litohoří


Branky


0

Fotbalistům Jakubova se podařilo otočit dvougólovou ztrátu a zvítězit 4:2 nad Litohoří

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili dva slepené góly

Domácí vstoupili do prvního jarního utkání nerozehraní, pouze s jedním přípravným utkáním v nohách a na jejich herním projevu to bylo znát. Sice si vytvořili mírnou uzemní převahu, ale oboustranně se hrál "chodící" fotbal, který nebyl moc ke koukání. A tak náhle udeřili jako první hosté a během 2 minut upravili výsledek prvního poločasu na 0:2 pro hosty a nic na tom nezměnil ani zlepšený výkon domácích v závěru prvního poločasu. 

Domácím se podařil skvělý obrat

O přestávce domácí prostřídali sestavu, upravili rozestavení a do druhého poločasu vstoupili s touhou změnit výsledek. Prakticky se hrálo na jednu bránu a snaha domácích přinesla ovoce, když během 15 minut otočili stav na 3:2. Potom domácí mírně polevili ve svém snažení, ale i nadále byli lepším mužstvem, a když v závěru utkání upravil Veselský na konečných 4:2 odešli do kabin s vydřeným, ale zaslouženým vítězstvím.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, vedoucí: Bohužel dost dlouho nám trvalo než jsme zjistili, že se u fotbalu musí i běhat! Hosté nás za to potrestali, ale naštěstí si naši hráči "vzpomněli" jak se hraje fotbal a co je třeba udělat pro vítězství a nakonec jsme zaslouženě zvítězili.




Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Novák [-] , M. Chalupa [-] (86. P. Matušína [-] ) , P. Dvořák [-] (46. T. Kosmák [-] ) , M. Dunkler [-] (46. M. Dunkler [-] ) , J. Smetana [-] , T. Vrbka [-] (68. V. Vejmelka [-] ) , J. Dostál [-] , T. Veselský [-] , R. Říha [-] (46. Z. Zika [-] ) , R. Jelínek [-]

TJ Litohoř
O. Kašík [-] - J. Trávníček [-] (67. L. Motalík [-] ) , R. Szabó [-] , A. Mrkva [-] - K. Svoboda [-] , P. Šťastný [-] , V. Bártů [-] - D. Bouda [-] (88. V. Šabatka [-] ) , P. Obrdlík [-] - J. Pintér [-] , P. Szabó [-]

ŽK: 60. V. Bártů .
Hráči zápasu: Z. Zika , R. Jelínek - A. Mrkva .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: SVOBODA Libor - KOŠÁK František (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.