5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B nadělily Radoticím bůra


Branky


0

Jasnou výhrou 5:0 vstoupil do jarní části velice dobře rezervní tým Okříšek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili pouze jednou

Rezerva Okříšek zvládla poměrně dobře podzimní část a stanula na zcela bezpečné druhé příčce tabulky. Také hosté z Radotic se drží v horní polovině tabulky a navíc si na podzim na svém soupeři smlsli výhrou 6:1. Domácí vstoupili do zápasu aktivně a důsledkem toho byla v 15. minutě vedoucí branka, kterou otevřel účet utkání Jan Jeřábek -1:0. Hosté pak udrželi naděje do druhého poločasu, protože tento výsledek dával ještě šanci na nějaký bodový zisk.

Domácí se po pauze rozstříleli

Do druhé půle vstoupili domácí mnohem efektivněji a to hlavně zásluhou Petra Lorence, který v 59. a 63. minutě poslal domácí do třígólového vedení. Domácí tyto dvě branky uklidnili a hru zcela kontrolovali a navíc i přidali další dvě branky. V 79. minutě se dokázal prosadit Filip Rampýr a v 86. minutě dovršil hatrick Petr Lorenc -5:0.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] (46. M. Hvězda [-] ) - P. Netolička [-] , J. Jeřábek [-] (46. K. Vostal [-] ) , M. Zeman [-] , L. Mašek [-] (46. M. Kšír [-] ) , T. Binka [-] (69. R. Salát [-] ) , F. Rampír [-] , P. Molák [-] (46. J. Vochyán [-] ) , M. Večeřa [-] , P. Lorenc [-] , J. Jůza [-]

TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - V. Liška [-] , D. Kincl [-] , P. Tobolka [-] - J. Čech [-] , M. Habich [-] , M. Tobolka [-] , R. Sevelda [-] - P. Netík [-] , B. Mbemba [-] , J. Tengeri [-] -

ŽK: 66. M. Kšír - 60. P. Tobolka .
Hráči zápasu: J. Jeřábek , P. Lorenc .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KALINA Oldřich - ŠAROUN Ladislav (N), PADĚRA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.