Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 10:15

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč přidala další výhru


Branky


8

Fotbalisté FŠ Třebíč si připsali další očekávanou výhru ze hřiště Litohoře

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebíč opět rozhodla v první půli

Domácí Litohoř bojující o záchranu začala velice špatně a hned ve 2. minutě prohrávala zásluhou Miloslava Bukáčka 0:1. V 9. minutě dal na 0:2 Martin Jaša a směr zápasu se začal naplňovat předpokládanou výhrou hostů. Ve 31. minutě pak Tomáš Růžička dával na 0:3 a ve 36. minutě se opět trefil hostující hráč, ale tentokrát k radosti domácích fanoušků do vlastní sítě 1:3. Hosté však ve 40. minutě vstřelili další uklidňující branku na 1:4 Daniela Poledny

Hosté se prosadili ještě jednou

Jak už bývá zvykem u hráčů z Třebíče, přišlo po jasném poločasovém vedení k mírnému hernímu útlumu, a tak se hosté radovali už jen jednou, kdy se v 56. minutě trefil svou druhou brankou zápasu mladý Daniel Poledna -1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent trenéra: Hosté již od samého začátku ukazovali, že jejich tým je herně jinde než všichni soupeři v této skupině. O výsledku bylo prakticky rozhodnuto po deseti minutách.




Sestavy


TJ Litohoř
O. Kašík [-] - L. Coufal [-] , P. Šťastný [-] , R. Szabó [-] , P. Szabó [-] , K. Svoboda [-] , J. Pintér [-] (46. R. Finda [-] ) , P. Obrdlík [-] , M. Šafrata [-] (59. R. Vaníček [-] ) , L. Dolanský [-] (83. M. Křikava [-] ) , D. Bouda [-] (89. Z. Bártů [-] )

SK Fotbalová škola Třebíč
V. Šimeček [-] - K. Pislcajk [-] , P. Hricák [-] (46. L. Tomek [-] ) , F. Křen [-] (68. J. Hricák [-] ) , D. Tomek [-] (35. D. Poledna [-] ) - J. Roupec [-] , T. Růžička [-] , L. Hráček [-] (66. . Křivánek [-] ) , O. Kühweg [-] (61. D. Adam [-] ) - M. Jaša [-] , M. Bukáček [-]

Hráči zápasu: D. Poledna .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - SVOBODA Ondřej, KŘIKAVA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Hosté z Třebíče se další jasnou výhrou přiblíží k vytouženému postupu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů