4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice úvodní zápas jara zvládly


Branky


24. M. Čapoun (p.) , 30. J. Matoušek , 35. M. Čapoun , 53. M. Šoustal
8

I zásluhou svého kapitána Martina Čapouna porazili fotbalisté Myslibořic ve svém prvním jarním zápase soupeře z Čáslavic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli první půli

ěPo odloženém prvním zápase se Šebkovicemi se Myslibořice představily na vlastním trávníku, který ze začátku nebyl úplně v ideálním stavu po zimě. Za silného větru začal zápas poklidně z obou stran a žádné z mužstev se nikam nehnalo. První branku mohli vstřelit domácí, když po centru hlavičkoval dvakrát po sobě skoro nejmenší hráč na hřišti Milan Pevný do břevna. Domácí se branky přece jen dočkali, Martin Čapoun našel v dobrém náběhu Bohumila Mencáka, kterého zastavil až brankář faulem v pokutovém území. K penaltě se postavil kapitán Myslibořic Martin Čapoun a s trochou štěstí poslal Myslibořice do vedení. O šest minut později rozehrály Myslibořice rohový kop nakrátko a po centru se míč odrazil k Josefovi Matouškovi a ten ho poslal přesně k levé tyči bezmocného Macháčka. V 35. minutě už to s hosty nevypadalo vůbec dobře, z dobrých 35 metrů se do míče opřel Martin Čapoun a s pomocí větru v zádech nachytal brankáře Čáslavic na hruškách, rána zapadla opět přesně za levou tyčku. Do poločasu to mohlo být nemilosrdných 4:0, ale tentokrát se při další střele Martina Čapouna v pokutovém území vyznamenal brankář Marek Macháček a Martin Čapoun si musel n

Po odloženém prvním zápase se Šebkovicemi se Myslibořice představily na vlastním trávníku, který ze začátku nebyl úplně v ideálním stavu po zimě. Za silného větru začal zápas poklidně z obou stran a žádné z mužstev se nikam nehnalo. První branku mohli vstřelit domácí, když po centru hlavičkoval dvakrát po sobě skoro nejmenší hráč na hřišti Milan Pevný do břevna. Domácí se branky přece jen dočkali, Martin Čapoun našel v dobrém náběhu Bohumila Mencáka, kterého zastavil až brankář faulem v pokutovém území. K penaltě se postavil kapitán Myslibořic Martin Čapoun a s trochou štěstí poslal Myslibořice do vedení. O šest minut později rozehrály Myslibořice rohový kop nakrátko a po centru se míč odrazil k Josefovi Matouškovi a ten ho poslal přesně k levé tyči bezmocného Macháčka. V 35. minutě už to s hosty nevypadalo vůbec dobře, z dobrých 35 metrů se do míče opřel Martin Čapoun a s pomocí větru v zádech nachytal brankáře Čáslavic na hruškách, rána zapadla opět přesně za levou tyčku. Do poločasu to mohlo být nemilosrdných 4:0, ale tentokrát se při další střele Martina Čapouna v pokutovém území vyznamenal brankář Marek Macháček a Martin Čapoun si musel nechat zajít chuť na hattrick.

 

 

Domácí si výhru v klidu pohlídali

Druhý poločas hráli po větru hosté, ale zápas už se v podstatě dohrával. Čáslavice si v podstatě nebyly schopny vypracovat nějakou vážnou brankovou příležitost. Naopak Myslibořice hned po začátku druhého poločasu přidaly další branku. Po úniku Bohumila Mencáka po pravé straně, naservíroval míč před prázdnou branku nabíhajícímu duu Michal Šoustal a Lubomír Macháček, nakonec zakončoval první jmenovaný a uzavřel brankový účet v tomto zápase, ve kterém už se nic nestalo. Brankář Myslibořic tak udržel čisté konto.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Na první zápas jsme podali dobrý výkon. Dnes jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme zvítězili. Hodně nás nakopla branka z penalty, po které to všem začalo jít. Zabezpečená obrana fungovala výborně a nějaké góly jsme přidali, musíme na tento výkon navázat příští týden opět na svém hřišti s Podhoráckem.




Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - J. Matoušek [-] , M. Čapoun [-] (90. T. Palát [-] ) , P. Vejvoda [-] , T. Kratochvíl [-] - M. Pevný [-] (73. M. Mezlík [-] ) , S. Marek [-] , M. Šoustal [-] , D. Šoustal [-] (87. J. Nováček [-] ) - L. Macháček [-] , B. Mencák [-] (59. L. Svoboda [-] )

FK Čáslavice-Sádek
M. Macháček [-] - J. Hanzal [-] (81. J. Čurda [-] ) , M. Zikmund [-] , M. Obůrka [-] , J. Mach [-] - P. Klika [-] , M. Busta [-] , M. Klika [-] (68. L. Rubák [-] ) , J. Vecheta [-] (79. P. Bednář [-] ) - J. Kopl [-] (35. J. Vaníček [-] ) , P. Růžička [-]

ŽK: 28. B. Mencák , 38. M. Šoustal , 43. M. Čapoun , 70. S. Marek - 41. J. Hanzal .
Hráči zápasu: R. Vodička , M. Čapoun .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOLÝ Petr - VEJVODA Pavel (N), RŮŽIČKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

První jarní zápas bude pro domácí velmi náročný, ale všechny body zůstanou na domácím hřišti.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích