Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov porazil druhé Okříšky B


Branky


12

Výbornou jarní formu přetavili fotbalisté Jakubova výhrou nad druhou rezervou Okříšek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

V prvním poločase se hrál oboustraně opatrný fotbal, kde bylo vidět, že obě mužstva cítí respekt k soupeři a nechtějí udělat chybu jako první. Nicméně jako první se osmělili domácí a už ve 2. minutě mohli vést, ale zakončení Dvořáka, který obešel i hostujícího gólmana, vykopl z brankové čáry obránce. Domácí byli i nadále aktivnější a svoji snahu zúročili v 19. minutě chytrým gólem Michala Dunklera -1:0. Následně začali vystrkovat růžky i hosté a hrozili nebezpečnými protiútoky. Domácí se spíše bránili, ale ve 34. minutě se jim povedl pěkný útok, který krásným lobem přes brankáře zakončil Kosmák -2:0. Na klidu domácím to ale moc nepřidalo, protože ve 41. minutě byl vyloučen Veselský a do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí, kteří ale zbytek zápasu museli hrát  v deseti!

Domácí i v deseti dominovali

Toho chtěli využít hosté a hned od začátku 2. poločasu se snažili s výsledkem něco udělat. V cestě jim, ale stáli obětavě hrající domácí v čele s bezchybným brankářem Klímou, který v rozhodujících okamžicích svůj tým skvěle podržel.
A  tak to nakonec byli domácí, kteří přidali další branky  v 53. minutě  Novákem a v 57. minutě opět Kosmákem. To hosty definitivně zlomilo a zápas se už víceméně dohrával. Domácí pak přidali ještě další branky a konečné skóre tak stanovili na 7:0 ve svůj prospěch.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Tomáš Pospíchal, vedoucí mužstva domácích: Výsledek sice mluví o jednoznačném průběhu, ale samotný zápas se mohl vyvíjet i jinak. V důležitých okamžicích nás skvěle podržel náš brankář, dle mého soudu nejlepší hráč utkání a my jsme tak mohli mít klid do další hry, i když jsme hráli skoro padesát minut v deseti.




Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - M. Dunkler [-] , M. Dunkler [-] , J. Novák [-] (78. V. Vejmelka [-] ) , T. Veselský [-] , Z. Zika [-] , T. Kosmák [-] (73. P. Matušína [-] ) , P. Dvořák [-] (79. P. Krutiš [-] ) , J. Dostál [-] , R. Říha [-] (46. J. Smetana [-] ) , R. Jelínek [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - F. Koreš [-] , F. Rampír [-] (59. J. Dokulil [-] ) , R. Salát [-] , L. Mareček [-] , P. Lorenc [-] , O. Dufek [-] (70. V. Krejčí [-] ) , K. Vostal [-] , P. Netolička [-] , M. Večeřa [-] , J. Jůza [-]

ŽK: 32. T. Veselský , 88. Z. Zika - 20. P. Netolička , 83. L. Mareček . ČK: 41. T. Veselský .
Hráči zápasu: M. Dunkler , T. Kosmák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - CHROMÝ Karel, KOŠÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Pavel Vejvoda
Tip experta: remíza

Souboj druhého se čtvrtým bude velmi vyrovnaný a skončí dělbou bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Přibyslavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů