Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov veze vysokou výhru z Nových Syrovic B


12

Nové Syrovice B nezvládly ani své čtvrté jarní utkání a zůstávají tak stále poslední

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty nerozhodila ani vyrovnávající branka domácích

Poslední tým tabulky z Nových Syrovic B přivítal tým jara z Jakubova. Jakubov dokázal na podzim své domácí utkání vyhrát přesvědčivě 4:1. Za pěkného počasí se první prosadili hned ve 3. minutě favorizovaní hosté zásluhou Miroslava Dunklera -0:1. Domácí však obdržená branka nerozhodila a ve 12. minutě David Jenerál vyrovnal na 1:1. Hosté byli však po všech stránkách lepší a bylo otázkou času, kdy zase půjdou do vedení. To se stalo díky Pavlu Matušínovi ve 25. minutě -1:2. Podruhé se domácím se již vyrovnat nepodařilo, ale naopak se hosté dočkali ve 42. minutě gólu do šatny, o který se postaral Jaromír Novák - 1:3.

Hosté v pohodě zápas dohrály

Ve druhém poločase pokračovala nadvláda hostů a hned v 51. minutě přidal na 1:4 znovu Jaromír Novák. V 55. minutě se také druhou svojí brankou uvedl Pavel Matušína a bylo to již 1:5. Poslední kdo rozvlnil domácí síť, byl v 67. minutě Jiří Smetana -1:6. Zbytek zápasu už byl jen pouhou formalitou a Jakubov tak zaznamenal již čtvrtou jarní výhru.



Ohlasy k zápasu



Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, vedoucí: Do zápasu jsme nastoupili v pozměněné sestavě a hlavně v první půli to bylo znát. Dali jsme sice rychle první gól, ale domácí stejně tak rychle vyrovnali a skoro celý první poločas nás zlobili snahou o rychlé brejky. Naštěstí se nám podařilo využít některé šance a do kabin se šlo za pro nás příznivého stavu. V druhém poločase jsme opět brzy skórovali a vývoj zápasu tak plně zvrátili na svoji stranu, přičemž množství našich šancí zůstalo ještě nevyužito.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
P. Novák [-] - P. Zerza [-] (75. J. Houserek [-] ) , D. Jenerál [-] (46. R. Janoušek [-] ) , J. Marek [-] , P. Fouma [-] , J. Weidenthaler [-] , J. Vlček [-] , P. Jenerál [-] , L. Kouřil [-] (62. M. Bila [-] ) , D. Janoušek [-] , V. Štěpanovský [-]

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - P. Matušína [-] (64. V. Vejmelka [-] ) , J. Smetana [-] (67. P. Krutiš [-] ) , T. Vrbka [-] , M. Dunkler [-] , J. Novák [-] , Z. Zika [-] , T. Kosmák [-] , P. Dvořák [-] , J. Dostál [-] , R. Říha [-]

Hráči zápasu: P. Matušína , J. Novák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VALA Vladimír - RŮŽIČKA David (N), KOŠÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Lopatář
Tip experta: výhra hostů

Jakubov má vynikající formu, kterou pocítily v minulém kole Okříšky. Hosté si odvezou všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů