0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B doma nestačily na Myslibořice


Branky


12

Myslibořice si přivezly z Přibyslavic výhru a jsou ve hře o medalové příčky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se gólu nedočkali

K utkání 17. kola přijel do Přibyslavic tým Myslibořic. Začátek utkání přinesl především opatrnou hru z obou stran, po úvodní "oťukávací" čtvrthodině si vytvořili nebezpečnější šance domácí hráči. Jaroslav Štveráček i Jan Packa zakončovali osamoceni tváří v tvář hostujícímu brankáři, avšak selhali a skóre zůstalo neměnné. K Závěru poločasu zase zahrozili hostující hráči, když se v malém vápně dvakrát spustila nefalšovaná trma vrma, ale míč neskončil v síti ani v jedné z branek a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Hosté brzy udeřili

Do druhého poločasu vstoupili lépe hostující hráči. Ve 47. minutě se před domácím velkým vápnem dostal k odraženému balonu Milan Pevný a rychlou ranou do protipohybu domácího brankáře otevřel brankový účet utkání. Domácí pak přidali na obrátkách a snažili se stav utkání alespoň vyrovnat a hosté hrozili především z protiútoků. Při jednom souboji o míč byl dokonce neúmyslně zraněn i jinak skvěle chytající brankář hostů a musel tak být v brance nahrazen svým spoluhráčem, ale na konečný stav utkání to nakonec vliv nemělo. Domácím střelcům jakoby zvlhl střelný prach a i když si některé šance vypracovali, nedokázali je proměnit a Myslibořice tak ve velice bojovném utkání získaly tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Sešli jsme se ve velice improvizované sestavě, ale na náš výkon to nemělo velký vliv. Všichni hráči skutečně dřeli a snažili se až do poslední minuty, za což si zaslouží uznání. Škoda jen, že se tak trápíme v koncovce.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - M. Čejka [-] , F. Holub [-] , V. Svoboda [-] , J. Škarvada [-] - J. Štveráček [-] , R. Musil [-] , D. Ježek [-] , T. Kuthan [-] - J. Packa [-] (80. R. Zelený [-] ) , A. Částka [-] (83. I. Samek [-] )

TJ Myslibořice
P. Nováček [-] (72. R. Vodička [-] ) - M. Čapoun [-] , T. Kratochvíl [-] , L. Macháček [-] , D. Kunčík [-] - D. Šoustal [-] (90. Z. Hort [-] ) , M. Šoustal [-] , P. Vejvoda [-] , S. Marek [-] (46. M. Pevný [-] ) - M. Mezlík [-] (89. J. Nováček [-] ) , V. Čapoun [-] (46. A. Pekárek [-] ) -

Hráči zápasu: V. Svoboda - M. Pevný , P. Nováček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: RYGL Antonín - VEJMĚLEK František (N), VEJVODA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Přibyslavice mají jednu z posledních šancí, jak zabojovat o setrvání v soutěži, a proto v tomto zápase těsně zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích