Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice doma zachraňovali bod


Branky


12

Fotbalisté Radotic nečekaně na domácím hřišti s Podhoráckem pouze remizovali, když dokázali vyrovnat až v nastavení

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili dvakrát

V Radoticích se představil poslední tým tabulky a favorit zápasu byl danný. Podzimní duel navíc zvládly lépe Radotice, které zvítězily 4:1.  Po začátečním oťukávání se začali čím dál více prosazovat domácí a začali to potvrzovat i vstřelenýma brankama. Tu první vstřelil v 15. minutě  Jaroslav Tengeri -1:0. Domácí byli celý poločas lepší a odměnou jim byl gól ve 41. minutě zásluhou již patnáctigólového Jana Čecha -2:0.

Hosté zápas otočili, ale výhru neslavili

Do druhé půle hosté vstoupili jako vyměnění a hned ve 49. minutě snižoval  Lukáš Ferdan na 2:1. Tentýž hráč pak v 57. minutě překvapivě vyrovnal na 2:2. V 62. minutě pak přivodil Radotickým divákům i samotným hráčům šok Jaroslav Veselský, který otočil na 2:3. Domácí celek byl vývojem utkání zcela zaskočen a nemohl překonat pozornou hostující obranu. Když už se zdálo, že hosté si odvezou překvapivou výhru, vstřelil v poslední minutě zápasu Martin Habich vyrovnávající branku na 3:3.



Ohlasy k zápasu



FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Chtěli jsme konečně urvat na jaře nějaký bod. Prvních 10 minut vypadalo, že by to mohlo jít, hráli jsme dobrý fotbal, pak jsme ale dostali po chybách obrany dva góly a vypadalo to špatně. Ovšem ve druhé půli jsme převzali otěže zápasu a vstřelili 3 góly. Domácí vyrovnali po podle mě sporné penaltě v poslední minutě zápasu.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - V. Liška [-] , P. Tobolka [-] , L. Kaderábek [-] (65. F. Tobolka [-] ) - M. Habich [-] , L. Tříletý [-] (46. M. Engelmann [-] ) , R. Sevelda [-] , J. Čech [-] - S. Michal [-] , J. Tengeri [-] - D. Kincl [-] (73. M. Tobolka [-] )

FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] (32. J. Klíma [-] ) - L. Ferdan [-] , J. Roupec [-] , P. Větrovský [-] , D. Hybner [-] , M. Cakl [-] , M. Totek [-] , V. Trojan [-] , M. Hybner [-] , J. Veselský [-] , M. Řepa [-]

ŽK: 15. M. Tobolka - 83. D. Hybner , 88. J. Roupec , 88. J. Klíma .
Hráči zápasu: J. Tengeri - L. Ferdan .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: OŠMERA František - NEVĚČNÝ Jan (N), NOVÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Tomáš Palát
Tip experta: výhra domácích

Radotice na domácím hřišti určitě přetlačí Podhorácko a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích