Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 10:15

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř utrpěla doma debakl


Branky


9

Litohoř utrpěla na domácím hřišti vysokou porážku od Přibyslavic B 0:8

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli v první půli

V Litohoři se představila rezerva Přibyslavic a hned od začátku utkání ukazovala kdo bude určovat sled utkání. V 10. minutě načal výčet utkání Pavel Vaněk, kterého brzy ve střelecké listině doplnil Petr Vejmělek -0:2. Hostující převahu pak do poločasu ještě zúročili Jan Packa a Tomáš Čermák -0:4.

Hosté přidali i další branky

Také ve druhé půli dominovali střelecky hosté a v 51. minutě Jakub Rambousek a v 52. minutě Jan Packa zvyšovali na hrozivých 0:6. Hosté nepolevili a přidali další dvě branky, které vstřelil Luboš Lopatář a v 85. minutě z penalty Lubomír Vejmělek -0:8.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, hráč: Zápas jsme začali dobře a poměrně rychle jsme utekli do dvoubrankového vedení. Pak jsme trošičku polevili, ale podržel nás Luboš Vejmělek v brance a my nakonec navyšovali skóre až do konce.



Sestavy


TJ Litohoř
J. Pintér [-] - R. Vaníček [-] , P. Obrdlík [-] , R. Finda [-] (75. Z. Bártů [-] ) , P. Szabó [-] , A. Mrkva [-] , M. Šafrata [-] (60. M. Křikava [-] ) , J. Trávníček [-] , P. Šťastný [-] , R. Szabó [-] , D. Bouda [-] (46. V. Šabatka [-] )

TJ Sokol Přibyslavice B
L. Vejmělek [-] - J. Pojer [-] , F. Holub [-] , M. Picmaus [-] (72. T. Kuthan [-] ) , V. Carda [-] - J. Packa [-] (62. D. Ježek [-] ) , P. Vejmělek [-] (46. J. Rambousek [-] ) , M. Čejka [-] , R. Musil [-] (66. R. Zelený [-] ) - P. Vaněk [-] (56. L. Lopatář [-] ) , T. Čermák [-]

ŽK: 68. R. Szabó - 43. P. Vejmělek , 57. R. Musil .
Hráči zápasu: L. Vejmělek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - DOLANSKÝ Ladislav (N), FERDAN Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Lopatář
Tip experta: výhra hostů

Litohoř byla pro mě vždy nepříjemný soupeř který zakončoval sezónu v horních příčkách tabulky, což je pro mě letos velké překvapení. Ale ani Přibyslavice s jejich postavením v tabulce nejsou spokojeni a tak se budou snažit v Litohoři zvítězit. Doufám že se to našim klukům povede a udělají si pak hezké nedělní odpoledne

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů