Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč deklasovala Kouty B, Miloslav Bukáček vstřelil neskutečných osm gólů


9

Vysokou výhrou nad Kouty B se rozloučila postupující FŠ Třebíč i díky osmi gúolům Miloslava Bukáčka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět domácích gólů obstaral Miloslav Bukáček

FŠ Třebíč zaznamenala v minulém kole svoji první porážku v soutěžním ročníku a chtěla se rozloučit výhrou proti rezervě Koutů. V posledním soutěžním zápase si otevřeli domácí brankostroj, který načal třemi góly v řadě Miloslav Bukáček a bylo to v 9. minutě 3:0. Poté se prosadil dvakrát Martin Jaša a jednou Lukáš Hráček -6:0. Poslední dvě branky první půle pak opět obstaral Miloslav Bukáček -8:0.

Domácí se dočkali vytoužené desítky

Hned v úvodu druhé půle dával na 9:0 Tomáš Beran a vytouženou desítku obstaral střelecky agilní Miloslav Bukáček. Hosté se pak alespoň dočkali v 57. minutě  Jiřím Hrůzou čestného úspěchu -10:1. V závěru utkání se pak zaskvěl dvěma slepenými góly Miloslav Bukáček, v jehož kolonce střelců naskočilo málo výdaných osm gólů -12:1.



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, trenér: Rozlučka se sezónou, která byla nadmíru úspěšná vyšla především Miloslavu Bukáčkovi, který se postaral o neuvěřitelných osm gólů.




Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
V. Šimeček [-] - F. Křen [-] , T. Růžička [-] (63. . Křivánek [-] ) , K. Pislcajk [-] - J. Roupec [-] (46. O. Kühweg [-] ) , L. Tomek [-] , T. Beran [-] , M. Bukáček [-] , L. Hráček [-] (53. J. Hricák [-] ) - M. Jaša [-] (72. T. Křeček [-] ) , T. Krajčo [-] (78. J. Majerčák [-] )

SK Kouty B
L. Diviš [-] - L. Neuwirth [-] , J. Nováček [-] , L. Paiskr [-] , T. Riedl [-] , J. Hrůza [-] , R. Komínek [-] , J. Růžička [-] , P. Dočekal [-] , S. Čech [-] , M. Chaloupka [-] (46. F. Neuman [-] )

Hráči zápasu: M. Bukáček , M. Jaša .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - VÍDENSKÝ Bohumil, KONVALINA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Lopatář
Tip experta: výhra domácích

Kouty nebudou moci využít posil z Á(týmu) který hraje ve stejný čas, ale i tak mají kvalitní mančaft a dokáží překvapit. Na vedoucí Třebíč si zřejmě nepřijdou, výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích