Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice porazily Suchdol a dostaly se na druhé místo


0

Třetí České Velenice přivítaly na svém hřišti Suchdol. Hostům se výsledkově nedaří a vypadá to, že je na jaře čeká boj o záchranu. Domácí jsou na předních příčkách a tak bylo jasné, kdo byl favoritem tohoto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté překvapivě po poločase vedli

Suchdol přijel posílený několika hráči prvního týmu v šestnácti lidech, domácí jen tak tak dali tým dohromady a proto také nečekali nic lehkého. Ze třinácti lidí, kteří do utkání nastoupili bylo osm loňských a letošních dorostenců. Utkání pro domácí nezačalo vůbec dobře a již ve třetí minutě se hosté dostali do vedení, když se trefil Lukáš Štěpánek. Naštěstí se velenickým za chvíli po standardce zahrávané Kopeckým a následnou tečí Zdeňka Zlamšídla povedlo vyrovnat - 1:1. Poté se hrál pohledný fotbal se šancemi na obou stranách. Nejblíže ke gólu byli domácí, když po faulu na Mikudima neproměnil Kopecký pokutový kop. Těsné před koncem poločasudomácí chybovali v rozehrávce a hosté toho dokonale využili a druhou brankou Lukáše Štěpánka do šatny upravil poločasové skóre - 1:2.

Domácí otočili nepříznivý stav a nasázeli šest branek

Začátek druhého poločasu se domácím dokonale povedl, když v 54. a 57. minutě Pavel Arvaj dvěma brankami otočil skóre utkání v jejich prospěch - 3:2. Neradovali se však dlouho. Minutu na to Jan Heřman vyrovnal po zbytečné ztrátě míče na polovině hřiště a následné lehké střele, kterou jinak výborně chytající Maroušek nezkrotil a soupeř tak srovnal skóre utkání. Od té doby Suchdol převzal trochu iniciativu a byl nebezpečnější. Pozorný Maroušek už ale vše další pochytal. Poslední čtvrthodina hrací doby patřila jednoznačně velenickým. Bylo to nevídané. V 75. minutě je svou druhou brankou dostal do vedení Zdeněk Zlamšídlo. Dvě minuty na to se proháčkoval hostující obranou výborně hrající Václav Samec a svůj výkon korunoval brankou. V 86. minutě se konečně trefil i Tomáš Kopecký, který předtím několik šancí nedal. Skóre uzavřel v 90. minutě mladíček Jan Kohoutek, který byl na hřišti pouhé čtyři minuty a dal tak výsledku konečnou podobu - 7:3. Výsledek je pro hosty poněkud krutý, protože neodehráli špatné utkání. Fotbal se divákům musel líbit a to podpořil i výborný výkon rozhodčího Bočka.

Autor: Karel Macho



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): Suchdol přijel posílený několika hráči prvního týmu v 16 lidech, my jsme jen tak tak dali tým dohromady a proto jsme nečekali nic lehkého. Ze 13. lidí, kteří do utkání nastoupili bylo osm loňských a letošních dorostenců. Utkání pro nás nezačalo vůbec dobře a již ve třetí minutě se hosté dostali do vedení. Naštěstí se nám za chvíli po standardce zahrávané Kopeckým a následnou tečí Zlamšídla povedlo vyrovnat. Poté se hrál pohledný fotbal se šancemi na obou stranách. Nejblíže ke gólu jsme byli my,když po faulu na Mikudima neproměnil Kopecký pokutový kop. Těsné před koncem poločasu jsme chybovali v rozehrávce a hosté toho dokonale využili a brankou do šatny upravili poločasové skóre. Začátek druhého poločasu se nám dokonale povedl, když v 54. a 57. minutě Pavel Arvaj dvěma brankami otočil skóre utkání v náš prospěch. Neradovali jsme se dlouho. Minutu na to soupeř vyrovnal po naší zbytečné ztrátě míče na polovině hřiště a následné lehké střele, kterou jinak výborně chytající Maroušek nezkrotil a soupeř tak srovnal skóre utkání. Od té doby Suchdol převzal trochu iniciativu a byl nebezpečnější. Pozorný Maroušek už ale vše další pochytal. Poslední čtvrthodina hrací doby patřila nám. Bylo to nevídané. V 75 minutě nás svou druhou brankou dostal do vedení Zlamšídlo. Dvě minuty na to se proháčkoval hostující obranou výborně hrající Samec a svůj výkon korunoval brankou. V 86. minutě se konečně trefil i Kopecký, který předtím několik šancí nedal. Skóre uzavřel v 90. minutě mladíček Jan Kohoutek, který byl na hřišti pouhé čtyři minuty. Výsledek je pro hosty poněkud krutý, protože neodehráli špatné utkání. Fotbal se divákům líbil a to podpořil i výborný výkon rozhodčího Bočka.




Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - J. Vetrák [-] , P. Arvaj [-] , T. Kopecký [-] , R. Mikudim [-] (87. J. Kohoutek [-] ) , Z. Zlamšídlo [-] , V. Samec [-] , J. Bittengl [-] , F. Dvořák [-] (46. J. Kohoutek [-] ) , M. Srpek [-] , O. Haumer [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - M. Prášil [-] (80. M. Havelka [-] ) , J. Záruba [-] , R. Gorný [-] , T. Kamiš [-] (62. K. Trmal [-] ) , L. Štěpánek [-] (46. D. Trmal [-] ) , J. Heřman [-] , P. Krejčí [-] , R. Polák [-] (70. M. Dunaj [-] ) , T. Potěšil [-] (30. L. Kuchyňka [-] ) , D. Čáp [-]

ŽK: 51. R. Gorný .
Hráči zápasu: V. Samec , Z. Zlamšídlo .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: BOČEK Petr - NOVÁK Jiří, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.