Studená vyloupila Novosedly


27

Pořádně bohatý na góly byl duel mezi Novosedly a Studenou. Favorizovaná Studená se během první půle ujala vedení. Domácím se dokonce podařilo snížit, bohužel jen kosmeticky. V Novosedlech si tak studenští vydobyli divoký triumf v poměru 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase vypadalo, že je rozhodnuto

Utkání začalo lépe pro hosty ze Studené. V 6. minutě přišel centr z pravé strany, Čuta minul míč a zcela volný Ondřej Doležal nedal vybíhajícímu Michalovi šanci - 0:1. Za tři minutky kopal domácí Kroupa trestný kop a Nohava z voleje střílel mimo tyče. V 17. minutě podnikli hosté rychlý protiútok, Josef Šimánek udělal kličku golmanovi a z velkého úhlu zvyšoval na 0:2. Ve 20. minutě našla Hladílkova průniková nahrávka ve vápně Jechu a jeho střelu vyrazil golman Kadlec na roh. Ve 26. minutě prolítl dlouhý aut celým vápnem a volný Radek Popelínský poslal Studenou už do třígolového vedení. Ve 40. vyrazil Kadlec trestný kop Poborského ze 30 metrů jen s námahou na roh. Z následného rohu mířil Fryš hlavou nad břevno. Z protiútoku po levé straně našla nahrávka volného J. Šimánka, ale jeho tutovou šanci vyrazil Michal na roh. V poslední minutě prvního poločasu se také konečně dočkali domácí. Přímý kop metr za vápnem zahrával Pavel Šafránek a jeho pokus skončil za zády hostujícího golmana. Do kabin se tak šlo za stavu 3:1 pro Studenou.

Autor: Pavel Fryš (Novosedly)

 

V dalším kole jsme se vydali v sobotním odpoledni na hřiště Novosedel. Domácí prohráli úvodní dvě kola s favority OP (St. Hlína, Č Velenice) smolně vždy o gól. Čekal nás tedy těžký soupeř, který doma body nerozdává. Od začátku bylo naštěstí znát, že kluci chtějí minulé domácí selhání odčinit a hráli jsme agresivní fotbal. Hned v šesté minutě jsme šli do vedení, kdy Dvořák krásně uvolnil Doležala a ten si věděl rady a obhodil golmana domácích - 0:1. Pokračovali jsme ve velmi dobrém přechodu do útoku, dostávali jsme se za domácí obranu po pěkných křídelních akcích po zemi. Domácí od začátku využívali jakoukoli možnost pro dlouhý nákop na hranici našeho vápna a zde bojovali o každý míč. V 9. minutě se prodral po lajně k pěkné střele Šára, golman zasáhl. V 17. min byl faulován Josef Šimánek, souboj ustál, narazil si s bratrem Martinem, domácímu golmanovi udělal kličku a zakončil do prázdné branky - 0:2. Ve 20. minutě byl jasně faulován Dvořák na hranici vápna, píšťalka rozhodčího zůstala němá. Ve 28. minutě jsme na levé straně rozehráli rychle autové vhazování, pravý bek Popelínský nelenil, doplnil útočníky, odměnou mu byl vstřelený gól, kdy jsme se opět pěknou kombinací dostali tváří v tvář golmanovi - 0:3. První půlhodina byla opravdu velmi dobrá. Domácí hrozili hlavně z rohů, v prvních čtyřiceti minutách ovšem nevystřelili na bránu. V posleních pěti minutách prvního poločasu měl nejprve šanci domácí útočník Fryš, golman Kadlec vyrazil na roh, o další minutu později se k přímému kopu postavil Poborský a nádherná střela mířila do šibenice, Kadlec vystřihl ještě hezčí zákrok. Ve 42. minutě Dvořák opět v roli nahrávače krásně našel Pepu Šimánka, ten ale sám před golmanem neproměnil. Opět platilo nedáš dostaneš a po faulu na hranici vápna domácí zahrávali přímý kop, krásná technická střela Pavla Šafránka skončila v síti - 1:3. 

Autor: Petr Adamec (Studená)

Hosté utkání zdramatizovali, ale Studená přesto odváží tři body

Druhý poločas začali domácí náporem. Tři minuty po půlce střelu Jechy z otočky chytil golman Kadlec. V 56. minutě kopal Poborský trestný kop a jeho ránu z dvacetipěti metrů směřující k tyči chytil studenský Kadlec. V 60. minutě vyhrál Kypta hlavičkový souboj, ale Voldřich v souboji jeden na jednoho se neprosadil. V 64. minutě poslal Jecha prudký centr do vápna a Martin Hladílek snížil na 2:3. V 68. minutě vyrazil Šimánkův trestný kop Michal na roh. V 77. minutě zahrávala Studená přímý kop, J. Šimánek posadil míč na hlavu Libora Dvořáka, který upravil na konečných 2:4. Zbytek utkání si už hosté pohlídali.

Autor: Pavel Fryš (Novosedly)

 

Ve druhé půlce jsme bohužel opět vyklidili své pozice a Novosedly pokračovaly v nakopávaných balónech do vápna a tímto se začaly dostávat do tlaku. Větší šance nepřicházely do 64. minuty, kdy po dlouhém autu do vápna domácí Martin Hladílek vybojoval dorážku z malého vápna a snížili na rozdíl jednoho gólu - 2:3. O zápletku bylo postaráno, tlak domácích pokračoval, v obraně ovšem měli také problémy a my doufali, že se povede opět odskočit na rozdíl dvou branek. Což se povedlo v 76. minutě, kdy Pepa Šimánek prudkým stříleným centrem našel hlavu Libora Dvořáka a bylo to 2:4.

Statistiky:

Střely na bránu: 4:9

Střely mimo: 5:5

Rohy: 9:1

ŽK: 3:3

Autor: Petr Adamec (Studená)

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (vedoucí mužstva): I když jsme v prvním poločase měli šance ke skórování, tak Studená byla lepší a hlavně produktivnější. Ke všem třem golům jsme Studené dopomohli, neboť skórovali po našich chybách v obraně. V druhé půlce si myslím, že jsme byli lepší, snížili jsme a když to vypadalo , že by jsme mohli i vyrovnat, tak nám dali gol z tr. kopu, kterému předcházel takový faul nefaul. Nicméně Šimánkova standardka byla zahrána velice precizně. I když jsme prohráli, tak musím kluky pochválit za předvedený výkon, který si myslím, že by na jiné soupeře stačil, ale Studená je momentálně někde jinde. Stále platí, že šancí si vytvoříme poměrně dost, ale s produktivitou je to trochu horší. Po třech týmech na prvních třech místech se musíme soustředit na zápasy se soupeři kolem nás.

FK Studená
Petr Adamec (trenér): Upřímně říkám, že jsem rád, že tuto štaci máme za sebou. Těžký soupeř a vcelku zbytečně nenávistná atmosféra, což není úplně to, co bychom chtěli zažívat v sobotu odpoledne. Nejlepší odpověď na toto jsou naše tři body. Odehráli jsme výbornou první půlku, kdy jsme mohli vést 4 nebo 5:1. Druhou půlku nás Novosedly dostaly pod tlak svými nakopávanými balóny, nutno ovšem dodat, že tento styl mají slušně zmáknutý. My ale vzadu měli kapitána Davida Adamce, který toho strašně moc uskákal a oddřel. Velkej klobouček. Velmi pomohl i golman Ondra Kadlec, který se nebál vybíhat a byl velmi úspěšný. Velmi dobrý výkon předvedl také Ondra Doležal, který toho strašně moc oběhal a pomohl i v defenzívě. Nej hráč pro mě ale je dneska Radek Popelínský. Úžasný progres za poslední dva roky, bezchybný výkon v obraně a ještě gól. Pořád to od nás není úplně ono, ale vydřená výhra nám může jen pomoci. Nyní nás čeká opět v Kunžaku velmi těžký soupeř ze Stráže.



Počet diváků: 67. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - KOUDELKA Jiří, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Lovětínský Daniel: 3
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 6
Zázemí: 6
Výkon domácích - SK Novosedly n. Než: 6
Výkon hostů - FK Studená: 7
Hodnocení hráčů - domácí: Karel Michal - 6, Miroslav Čuta - 6, Petr Jecha - 7, Lukáš Voldřich - 6, Martin Hladílek - 6, Daniel Kroupa - 6, Tomáš Nohava - 6, Roman Poborský - 6, Petr Fryš - 7, Pavel Kreim - 6, Pavel Šafránek - 6, Jan Kypta - 6,
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - Lovětínský Daniel: 2
Hrací plocha: 4
Výkon domácích - SK Novosedly n. Než: 6
Výkon hostů - FK Studená: 7
Hodnocení hráčů - domácí: Karel Michal - 6, Miroslav Čuta - 6, Petr Jecha - 7, Lukáš Voldřich - 6, Martin Hladílek - 6, Daniel Kroupa - 6, Tomáš Nohava - 6, Roman Poborský - 6, Petr Fryš - 6, Pavel Kreim - 6, Pavel Šafránek - 6, Jan Kypta - 6,
Hodnocení hráčů - hosté: David Adamec - 6, Libor Dvořák - 6, Josef Šimánek - 7, Ondřej Kadlec - 7,
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Ondřej Dokulil
Tip experta: výhra hostů

Studená už potřebuje výhru, ačkoliv se v Novosedlech těžko vyhrává, tak se to povede.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Studená se na jaře trápí, ale v Novosedlech vyhraje

Tip: výhra hostů