0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Buk si odvezl všechny body z Číměře


Branky


26

Zápas mezi Číměří a Bukem sliboval zajímavé utkání, neboť oba týmy chtějí atakovat ty vyšší příčky tabulky. Po půlhodině hry poprvé otevřel skóre Opička a když ve druhé půli vstřelil další branku Jasanský mohli se hosté radovat ze zisku tří cenných bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství ovládli hosté

Hosté z Buku věděli, že je v Číměři bude čekat těžké utkání. Od začátku viděli fanoušci kvalitní zápas. První šanci měli domácí, když po pravé straně utekl Zdeněk Březina a šel sám na bránu, v tu chvilku hostující Lukáš Vondrák podržel Buk skvělým zákrokem. Od té doby měli hosté více ze hry a postupně si vytvářeli šance. Ve 30. minutě po pasu Jiřího Kocourka šel sám na bránu Filip Opička, který razantní střelou prostřelil domácího golmana Rešla. Gól hosty uklidnil a dodal jim potřebný klid. Od té doby se jejich hra ještě zlepšila a po zásluze první poločas vyhráli.

Buk odváží všechny body

Druhá půle začala opět aktivně od obou týmů. V 60. minutě po odkopu od brány dostal do brejku opět Filip Opička a svojí akci dotáhl gólově. Pro jejich smůlu rozhodčí gól neuznal pro ofsajdové postavení, které se nemělo pískat. Rozhodčí si to následně uvědomil, ale pozdě. Sportovně uznal chybu a omluvil se. Každý občas udělá nějakou chybu, tak to prostě ve fotbale je. Hosté si dál vytvářeli spoustu šancí, ale jejich produktivita nebyla právě ideální. V 74. minutě po dlouhém autu Pavla Jóna se do brejku dostal Ondřej Jasanský a nikým neatakován zakončil k pravé tyči. Po té hosté trošku ubrali a domácí Číměř se tlačila dopředu, ale vše pohlídal spolehivý Lukáš Vondrák a tak v klidu utkání dohráli. Pravděpodobně nejlepší jarní výkon Buku. Také Číměř neodehrála špatné utkání, zvlášť Zdeněk Březina občas zahrozil, bohužel to na bodový zisk nestačilo.



Ohlasy k zápasu



AC Buk
Luboš Jasanský (trenér): Věděli jsme, že nás v Číměři bude čekat těžké utkání a myslím si, že od začátku viděli fanoušci kvalitní zápas. První šanci měli domácí, když po pravé straně utekl Zdenda Březina a šel sám na bránu, v tu chvilku nás Lukáš Vondrák podržel skvělým zákrokem. Od té doby jsme měli více ze hry a postupně si vytvářeli šance. Ve 30. minutě po pasu Jiřího Kocourka šel sám na bránu Filip Opička který razantní střelou prostřelil domácího golmana. Gól nás uklidnil a dodal klid. Od té doby se naše hra ještě zlepšila a po zásluze jsme první poločas vyhráli. Druhá půle začala opět aktivně od obou týmů. V 60. minutě po odkopu od brány dostal do brejku opět Filip Opička a svojí akci dotáhl gólově. Pro naší smůlu rozhodčí gól neuznal pro ofsajdové postavení, které se nemělo pískat. Rozhodčí si to následně uvědomil, ale pozdě. Sportovně uznal chybu a omluvil se. Každý občas udělá nějakou chybu. Dál jsme si vytvářeli spoustu šancí, ale naše produktivita není žádný zázrak. V 74. minutě po dlouhém autu Pavla Jóna se do brejku dostal Ondra Jasanský a nikým neatakován zakončil k pravé tyči. Po té jsme trošku ubrali a domácí Číměř se tlačila dopředu, ale vše pohlídal Lukáš Vondrák a v klidu jsme utkání dohráli. Řekl bych nejlepší náš jarní výkon. Také Číměř podala kvalitní výkon zvlášť Zdenda Březina nám občas zahrozil



Sestavy


Číměř
L. Rešl [-] - Z. Steklý [-] (87. J. Jehnět [-] ) , P. Podolský [-] (46. J. Drábik [-] ) , M. Veith [-] , J. Strejček [-] , V. Mol [-] , J. Kalvas [-] , Z. Březina [-] , J. Zach [-] , P. Nižník [-] , T. Láf [-] (46. J. Kaiseršot [-] )

AC Buk
L. Vondrák [-] - F. Tomšík [-] , P. Jon [-] , O. Schmirler [-] - J. Kocourek [-] , O. Jasanský [-] - P. Jaroš [-] - L. Moravec [-] (87. D. Hamerník [-] ) , M. Šenkýř [-] , F. Opička [-] (67. P. Lexa [-] ) , J. Jaroš [-]

ŽK: 29. M. Veith , 32. Z. Steklý - 21. O. Schmirler , 42. F. Tomšík , 82. P. Jaroš .
Hráči zápasu: Z. Březina - L. Vondrák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - BOBÁL Petr (N), HOTOVÝ Leoš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

19. 4. 2018 18:10
Bude to vyrovnáne utkání. pro mě osobně to bude zpestřené tím,že za Číměř hrají dva moji bratránci,ale veřim,že vyhrajeme.

Tip experta: výhra hostů

Pro mě osobně je to vyšperkované utkaní, že v Číměři mám část rodiny a nastoupí proti mě bratranci. My se jedeme poprat s nejlepším útokem v soutěži a věřím, že si odvezeme 3 body.

Tip: remíza

Zápas o třetí místo skončí remízou :-)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

17. 4. 2018 09:13
Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec
výhra domácích
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích