3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína zůstává ve hře o třetí místo, porazila poslední Chlum


Branky


22. R. Chmátal , 28. V. Hadač (p.) , 75. R. Chmátal
26

Čtvrtý tým tabulky přivítal na svém hřišti poslední Chlum. Stará Hlína od začátku utkání diktovala tempo hry a už ve 22. minutě šla do vedení, když se prosadil Chmátal. O šest minut později přidal další branku z penalty Hadač. V závěru druhé půle ještě přidal třetí branku Chmátal a bylo hotovo. Stará Hlína tak i nadále bude bojovat o třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí potvrdili roli favorita

Po prvních deseti minutách, kdy byli hosté aktivnější, převzali otěže zápasu domácí. Ve 22. minutě, po pěkné kombinační akci uvolnil Jakub Šimkovský kapitána domácích Radka Chmátala a ten svůj únik zakončil obstřelením brankáře – 1:0. Ve 24. minutě nebezpečně hlavičkoval opět Chmátal, brankář jeho pokus vyrazil na roh. V 27. minutě byl sražen ve vápně domácí útočník Miroslav Pfeifer a rozhodčí nařídil bez váhání pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Vladimír Hadač – 2:0. Ve 31. minutě předvedli pěknou akci hosté z Chlumu, jejich střela z deseti metrů letěla vedle branky. To bylo z první poloviny vše.

Stará Hlína bere tři body

Ve druhém poločase se hrál celkem vyrovnaný duel, kdy domácí podnikali kontry do otevřené obrany hostů. V 52. minutě vyslal Vladimír Hadač do gólové šance Miroslava Pfeifera, jeho zakončení stačil hostující brankář zneškodnit. V 54. minutě zahrozili hosté, když se jejich hráč proháčkoval do samostatného úniku, domácí brankář Rychlý svým včasným vyběhnutím šanci zmařil. V 62. minutě po pěkné akci domácích pálil těsně vedle Radek Chmátal. V 75. minutě vybídl Vladimír Hadač pěknou průnikovou přihrávkou mezi obranci ke skórování Radka Chmátala a ten se nemýlil a svůj únik zakončil podél vybíhajícího brankáře – 3:0. Po této brance už se zápas spíše dohrával a domácí tak dokráčeli k pohodlenému vítězství 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Karel Pfeifer (trenér): V sobotu proti Chlumu jsme oproti minulému utkání v Kunžaku dokázali proměňovat brankové příležitosti a připsali jsme si tak po dvou nezdarech vítězství. I přes absenci nějakých opor jsme dokázali po dlouhé době udržet v zadu nulu.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Ivo Tesař (hráč): Prvních dvacet minut jsme byli lepším týmem, jenže náš kámen úrazu je v neproměňování šancí, které si vypracujeme. Nepřeje nám štěstí, narozdíl od domácích, kterým jejich první střela na bránu skončila gólem. U druhého gólu se na stranu domácích přiklonil i hlavní rozhodčí. Náš obránce tělem pokryl balón pro který si šel gólman a hráč Staré Hlíny do něho naběhl, upadl a za tento herecký výkon byl odměněn výhodou pokutového kopu pro svůj tým - 2:0. Ve druhém poločase jsme hráli už na riziko, protože nám už vlastně nic jiného nezbývá. Stále věříme že se nám podaří prolomit tuhle smolnou sezónu a ukopat záchranu v OP.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - P. Makovička [-] , M. Šauer [-] , R. Kopet [-] (77. M. Ködel [-] ) , R. Jičínský [-] - R. Chmátal [-] , V. Hadač [-] , M. Vonka [-] , P. Šauer [-] - M. Pfeifer [-] (85. J. Chalupský [-] ) , J. Šimkovský [-] (83. V. Marek [-] )

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - M. Bílek [-] (67. T. Šniager [-] ) , T. Bednář [-] , J. Hájek [-] , D. Vlach [-] , J. Březina [-] (57. J. Flaška [-] ) , P. Eliáš [-] , M. Čáp [-] , O. Novák [-] , J. Matoušek [-] , L. Řepa [-]

ŽK: 80. J. Šimkovský , 90. M. Šauer - 28. L. Řepa , 32. P. Eliáš .
Hráči zápasu: V. Hadač , R. Chmátal .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - KROPÍK Milan (N), DESL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

19. 4. 2018 18:11
Chlum je za očekáváním ve Hlíně urve bod

Tip experta: remíza

Chlum by mohl Hlínu potrápit a odvézt si bod za remízu, i když domácí na své půdě body nerozdávají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hlína vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

17. 4. 2018 09:10
Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec
výhra domácích
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích