0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Číměř veze z Novosedel tři body za suverénní vítězství a vrátila se na sedmou příčku


Branky


31

Hodně smolný zápas sehráli fotbalisté Novosedel v posledním duelu letošní sezony proti Číměři. Už v první půli se dostali do několika slibných příležitostí, avšak nedokázali je proměnit. Naopak Číměř se prosadila gólem chvíli po začátku druhé půle a poté přidala ještě další dvě branky a pohodlně si dokráčela pro tři body. Novosedly jsou dvanácté a budou čekat na nedělní zápas Starého Hobzí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Václav Kroupa (vedoucí mužsta): Před zápasem se stalo pro mě několik nepochopitelných věcí. Dostala se k nám informace z vedení OFS, že by mohlo spadnout i druhé mužstvo z okresního přeboru, náš zápas který měl schválený čas na 15 hod byl nařízen na 17 hod a den před zápasem v odpoledních hodinách byla třikrát změněna delegace rozhodčích. K samotnému zápasu jen krátce. Číměř přijela k zápasu posílena o několik hráčů z A mužstva. Začátek nenasvědčoval že by jsme měli prohrát, už ve 4.minutě se prosadil Voldřich, ale trefil jenom tyč. Poté několikrát zahrozil hlavou Radek Kubo z rohu a dlouhých házených autů. Hra se začala vyrovnávat a druhý poločas jasně dominovalo hostující mužstvo. Nás zlomil druhý gol, kdy se vedla velká diskuse. Zřejmě padnul z ofsajdu který signalizoval i delegovaný rozhodčí /jeden z nejpoctivějších rozhodčí v okrese/ ale hlavní z něho udělal tak trochu hlupáka. Pro mě je výkon mužstva zklamáním, ne všichni bojovali ze všech sil. V závěru se nám zranil brankář a rozhodčí ukončil zápas. Chtěl bych poděkovat hostujícímu trenérovy, že stáhl ze hry svého hráče který měl trochu horkou hlavu. U soupeře se mi líbil hráč č. 8 Kalvas, u nás Pavel Šafránek a Daniel Kroupa. Doufám, že jsme i nadále účastníky okresního přeboru.




Sestavy


SK Novosedly n. Než
K. Michal [-] - P. Šafránek [-] , P. Kreim [-] (10. B. Dušák [-] ) , D. Šmíd [-] - D. Kroupa [-] , R. Poborský [-] , L. Voldřich [-] , T. Nohava [-] - P. Jecha [-] , R. Kubo [-] , J. Kypta [-] (85. P. Zeman [-] )

Číměř
L. Rešl [-] - J. Feytl [-] (65. V. Hašek [-] ) , Z. Březina [-] (46. J. Kaiseršot [-] ) , J. Zach [-] , M. Veith [-] (65. M. Pánek [-] ) , Z. Beneš [-] , T. Láf [-] , J. Kalvas [-] , J. Drábik [-] , P. Nižník [-] , J. Jehnět [-]

ŽK: 39. J. Kypta , 55. D. Kroupa , 80. T. Nohava - 62. J. Feytl .
Hráči zápasu: P. Šafránek , D. Kroupa - J. Kalvas .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 6. 2018 22:45
Máte oba pravdu a rovněž jsme tento krok nepochopili.
22. 6. 2018 11:25
přesně tak.
21. 6. 2018 21:06
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec
Ok je to možné Venco,já věděl pouze o tom Vašem začátku od 16hod...to ale asi nemění nic na faktu,že v rámci tedy regulérnosti mělo Hobzí hrát s námi od 17hod,nebo se pletu?
20. 6. 2018 16:42
Jirko,vím co píšu,první termín byl v 15.00,poté 16.00 a nakonec v rámci regulérnosti nařízen na 17.00 hod.Ale pořád nevím o jakou jde regulérnost-jak je napsáno v zápisu STK OFS.
19. 6. 2018 20:42
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec
My jsme původně měli hrát od 14hod, Novosedly od 16hod, nikoliv od 15hod, Kunžak od 17hod a Hobzí dokonce až v neděli, které jediné ponechali na neděli.Jinak delegaci na utkání jsme také měli změněnou třikrát.

Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Novosedly jsou na svém hřišti silné a Číměř porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích