4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halámky rozstřílely Strmilov


Branky


26

Domácí se s nepovedenou sezonou chtěli rozloučit výhrou a navázat tak na tři body z minulého týdne z Číměře. Zaslouženým vítězstvím se navíc dokázali odpoutat z nelichotivého předposledního místa tabulky a nechat pod sebou nejenom sestupující Chlum, ale i Novosedly. Utkání se převážně hrálo v poklidném duchu, kde po jeho konci následovala domácích dokopná.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky Dudy a Slavíka rozhodly o vítězi první půle

Začátek utkání se hrál v klidném tempu bez větších šancí na obou stranách. První se dokázali prosadit domácí, když v 11. minutě prostrčil do ulice Michal Slavík na rozběhnutého předstopera Roman Dudu a ten si již věděl rady a podél gólmana hostí střelou otevřel skóre 1:0. V 25. minutě se ukázal v celkovém pořadí třetí střelec okresního přeboru Ladislav Slavík, který hezkou střelou z trestného kopu pod víko nedal šanci Přibylovi v bráně hostí 2:0. Ten se pak rozchytal k dobrému výkonu v celém utkání. V prvé půli stihl ještě eliminovat dvě dobré rány předchozího střelce L. Slavíka. Hosté měli jedinou velkou šanci ve 39. minutě, kterou však v malém vápně promarnil jejich útočník.

Halámky si pohodlně připsaly tři body

Po dvoubrankovém vedení mohli domácí zápas definitivně rozhodnout hned v úvodu druhého dějství Michalem Slavíkem. Ten však s nabídnutými příležitostmi pohrdl. Nejprve šel sám,ale nedokázal obhodit obrovitého Přibyla a podruhé mu balon vykopával z již prázdné brány obránce hostí. Poté se k dobré možnosti dostal i Strmilov, kde jejich tutovku ze 60. minuty zneškodnil Záviš. Hosté se přeci jenom prosadili v 74. minutě po úniku jejich asi nejlepšího hráče Františka Procházky a zdramatizovali vývoj utkání 2:1. Domácí však chtěli ponechat výhru doma se snahou odpoutat se z předposledního místa tabulky a vylepšit zkaženou sezonu. V 80. minutě se po příhře od stopera Kollmanna konečně  dokázal prosadit i Michal Slavík, který obešel vše co mu stálo v cestě včetně Přibyla a dával do prázdné 3:1. Zaslouženou výhru společenství Halámky/Hranice pečetil v 84. minutě Jirka Herzog, jehož důrazem v pokutovém území padl poslední gól utkání a netradičně hlavou uzavřel účet 4:1. O minutu později se skvělým zákrokem zaskvěl domácí Záviš a vyškrábl střelu na roh. Bohužel u něho je s otazníkem zda dlouholetá opora mezi tyčemi nadále bude schopna plně pomáhat a nebudou muset těžko shánět náhradu. Domácí se tak rozloučili se sezonou výhrou a jistotou, že neskončí předposlední.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Tuto sezonu jsme si představovali trochu jinak a hrát v klidném středu tabulky. Po dobrém podzimu však přišlo jarní vystřízlivění, dali jsme i méně branek, získali méně bodů a potřebný klid nám dodala až jistota sestupujícího pouze jednoho týmu. Celkově jsme získali sice jen o dva body méně než v předchozí sezoně, ale to mohlo být v případě neúspěchu zástupců okresu v krajských I.B. třídách klíčové. Chtěli jsme jednoznačně se ještě porvat o další tři body a možnost neskončit předposlední. To se nám vzhledem k dnešní zasloužené výhře a ostatním výsledkům povedlo. Z toho jediného máme radost, že kromě Chlumu jsme pod sebou nechali i Novosedly. Ostatní je horší, kosili nás opět zranění a na delší dobu jsme tak přišli o Tomáše Trska a další oporu Roberta Adensama. K tomu drobné šrámy a krátké výpadky jiných a výsledkem byl znovu boj o záchranu. Pohromou by doslova bylo ukončení činnosti naší dlouholeté opory mezi tyčemi Dana Záviše. Doufáme, že nám ještě pomůže. Po dalších posilách se samozřejmě budeme poohlížet, ale víme, že nás nečeká snadná práce.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - J. Herzog [-] , L. Slavík [-] (71. P. Herzog [-] ) , M. Slavík [-] , M. Kliment [-] , J. Macho [-] , P. Kollmann [-] , R. Brůha [-] (46. P. Kubák [-] ) , R. Duda [-] , A. Havel [-] , K. Juráň [-]

TJ Jiskra Strmilov
M. Přibyl [-] - A. Bláha [-] , M. Lehejček [-] , D. Hanzal [-] , K. Urbánek [-] - J. Valda [-] , M. Novák [-] - J. Hanzal [-] - M. Dohnal [-] , J. Hačka [-] , F. Procházka [-]

ŽK: 63. M. Slavík , 66. L. Slavík - 26. A. Bláha .
Hráči zápasu: D. Záviš , R. Duda - F. Procházka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - SAIDL Radek, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Dám na Strmilov. Snaží se hrát dobrý fotbal a domácí Halámky přetlačí.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza