FOTO: Volary doma zdolaly Maří Magdalénu. Postaral se o to Kubát


Branky


7

Domácí si rozhodující náskok vytvořili už v prvním poločase. Volarský Tatran v jarní části změnil tvář a velkou zásluhu na to má navrátivší se odchovanec Václav Kubát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

    Václav Kubát  pomáhá herně, ale i samotným přístupem k fotbalu. Srovnal kabinu i stav na hřišti a Volarští najednou mají fazónu. Již v utkání se Záblatím to ukázali, když obrali lídra o bod. V sobotním odpoledni potom nabídli výborný poločas a solidní údržbu v druhém dějství.

 

    V obrovském vedru až nezvyklém pro dubnové dny se hrál dobrý zápas. V podvečer přišla tradiční návštěva, která sledovala konečně dobrý výkon Tatranu. Václav Kubát z pozice ofenzivního záložníka rozehrával míče přes Martina Sedláka a nebál se i zakončit. To předvedl již v 11. minutě, kdy nedal Muchovi v brance maří šanci. Tatran se uklidnil, převzal otěže hry, ale tradičně špatná koncovka a dobrý výkon golmana Muchy z Maří, to byly překážky pro domácí útočníky, když Vairich ani Martin Sedlák z druhé vlny nedokázali vsítit branku.

 

Přišla poslední akce poločasu, Iljev nachází Martina Sedláka, který posunuje na Kubáta a ten to vzal na sebe a přidal svůj druhý gól v utkání. Branka do šatny Volarské povzbudila.

 

     Ve druhém poločase již bylo na hřišti jedno mužstvo a to domácí Tatran. Hrál zodpovědně, byl hodně na míči, ale koncovka byla mizerná. Jak šel čas opticky se hra srovnala, ale Volarští si drželi vrch. Škoda jen nevyužitých šancí, kdy i V. Kubát byl blízko hattricku, ale Mucha se blýskl mnoha dobrými zákroky a jeho zásluhou hosté odjeli s přijatelnou prohrou.

Volarští vyhráli zaslouženě a pro diváky bylo pěkné po dlouhé době opět slyšet vítězný pokřik z kabiny domácích.

 

autor: Ladislav Beran



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Emil Podracký, vedoucí: Dnes jsme konečně odehráli dobrý zápas. Byli jsme lepším týmem a rovněž herně to bylo výborný. Jsem rád, že se vrátil Václav Kubát, to je hráč, který nám pomohl herně i morálně. Vytváří se kolem něho dobrý tým a já věřím, že konečně změníme pohled na fotbal.

SK Svatá Maří Magdaléna
Pavel Novotný, funkcionář: Dnes jsme narazili na silného soupeře. Volary hrály výborně a jasně nás přehrály. Oproti podzimu je to velká změna týmu, který k nám přijel. Dnes hrály precizně a pokud jim to vydrží, musí tabulkou stoupat.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: Heinzl Václav - NEUMANN Karel (N), CHVÁL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - Heinzl Václav: 3
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 9
Hrací plocha: 3
Zázemí: 3
Výkon domácích - TJ Tatran Volary: 8
Výkon hostů - SK Svatá Maří Magdaléna: 3
Hráč utkání - domácí: Václav Kubát
Hráč utkání - hosté: Radek Mucha
Hodnocení hráčů - domácí: Pavel Socha - 7, Lukáš Iliev - 7, Václav Kubát - 10, Martin Podracký - 6, Martin Sedlák - 8, Milan Peter - 6, Petr Vairich - 7, František Podracký - 7, Martin Muzika - 5, Jaroslav Jarkovský - 5,
Hodnocení hráčů - hosté: Radek Mucha - 10, Martin Magurský - 3, Daniel Bostl - 2, Martin Skalický - 2, Šimon Košnař - 4, Petr Sýs - 4,

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů