2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 17:00

18.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitějovice jsou pod Osulí nebezpeční a svůj hrad si střeží jako oko v hlavě


Branky


7

  Ze Šumavských Hoštic je to do Vitějovic po hlavní a s odbočkou U stopařky necelých dvacet kilometrů. Takže tento souboj lze nazvat derby dvo celků z této silnice. Jde vždy o prestižní fotbalový zápas týmů, které mají pestrou okresní i krajskou minulost. Nyní to byl doslova boj dvou sousedů v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vitějovičtí i hosté začali odzadu a opatrně. Poločas nudy, kdy vynikaly obrany a oba gólmani. Pod Osulí, ne že by se nic nedělo, ale zkrátka obrany předčily útoky a tak to v těchto soubojích většinou jde. Hosté mají rádi tvrdší hru a domácí kombinaci, ale vše proběhlo v rámci norem. Hlavní sudí Václav Heinzl odvedl výbornou práci, když věděl jak na to a fotbalu pomohl. Poločas bez branek nenudil, ale to pravé ořechové to nebylo.

 

Čekání na gól trvalo téměř hodinu a byl to domácí M.Raušer, ten se nejlépe před brankou Hoštic zorientoval a poslal domácí do vedení. Od této chvíle zápas dostal nový náboj a poslední půlhodina byla výborným fotbalem, který se líbil. Hráči obou celků se soustředili na fotbal a bylo se na co dívat. Domácí zkušeně drželi míč, ale hosté nebezpečnými brejky nenechali vitějovické v klidu. Už bylo dlouho po čase, když domácí Říha vsítil druhý gól, čímž rozhodl o výhře týmu pod Osulí, která tak opět nebyla dobyta.

 

AUTOR: Ladislav Beran



Sestavy


TJ Vitějovice
L. Královský [-] - Z. Bednář [-] , M. Raušer [-] , M. Tremmel [-] (86. M. Říha [-] ) , V. Ludačka [-] , J. Kovář [-] , J. Mikeš [-] , J. Vlček [-] , J. Doubek [-] , M. Mráz [-] , P. Novák [-]

FC Šumavské Hoštice
F. Půbal [-] - J. Hanzal [-] , J. Mocek [-] , Z. Mráz [-] , M. Vašura [-] , M. Hrabák [-] , M. Mráz [-] , J. Turek [-] , M. Procházka [-] , K. Tůma [-] , V. Pešl [-]

ŽK: 10. M. Raušer , 60. V. Ludačka - 25. K. Tůma , 93. M. Mráz .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Heinzl Václav - KUNC Radek (N), MRÁZ Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vitějovičtí doma umí a s Hošticemi v dobrém zápase získají tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích