Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední kolo pod Mářským vrchem na konec přineslo zisk domácím


Branky


5

    Hosté byli v utkání sousedů po posledních výkonech favorit, ale ten jak víme nevyhrává a zde se to potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Již ve 3. minutě otevírá skóre domácí P. Sýs, ale radost netrvala dlouho, neboť již v 5. minutě srovnává J.Rejhon. Potom to bylo typické utkání posledního kola. Oba soupeři již nehráli o nic, než čest a tak to taky vypadalo. Mářští se snažili strhnou vedení na svou stranu, ale dobrá obrana hostí jim to nedovolila. Ve 39. minutě posílá hosty do vedení M. Havel a poločas hosté drží s brankou navrch.

 

    Ve druhém dějství se domácí rychle dostávají na koně. Na svém nejmenším hřišti na okrese předvádí svůj fotbal a po hodině hry V.Vondrášek srovnává skóre. Mářští se dostali do hry a již po třech minutách, tedy ve dvaašedesáté minutě Š. Košnař otáčí vývoj skóre. Hraje se poslední půlhodina, která sice branky nenabízí, ale dobrý fotbal ano. Domácí to nakonec ubojovali a vydřeli a body tak v posledním kole zůstaly doma a i zde byla dokopná radostná.

 

AUTOR: LADISLAV BERAN



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - Š. Luks [-] , T. Rod [-] , S. Skalický [-] , Š. Košnař [-] , J. Bláha [-] , R. Skalický [-] , V. Vondrášek [-] , T. Hubáček [-] , D. Kavan [-] , M. Skalický [-]

1. FC Netolice B
T. Kabelka [-] - L. Trněný [-] , P. Caletka [-] , J. Šulc [-] , I. Cibuzar [-] , J. Tušl [-] , M. Rybáček [-] , J. Rejhon [-] , M. Havel [-] , V. Stránský [-] , L. Schönbek [-]

ŽK: 66. D. Chvál - 66. L. Trněný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - CHVÁL Vlastimil (N), PIVOŇKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře