J. Sluka 41.
1:1
(1:0)
80. P. Majer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl ozdobou kola a remíza je spravedlivá


Branky


41. J. Sluka - 80. P. Majer
5

  Byl to zápas obran a gólmanů. Domácí Miklas i hostující Tolnaj ukázali, že své řemeslo ovládají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Zajímavý zápas nenudil a domácí, byť byli herně lepší, dlouho nemohli překonat důslednou a precizní obranu Husineckých. Téměř celý poločas trvalo čkyňské rezervě než překonala Tolnaje. Povedlo se to ve 41. minutě - J.Sluka je ten, který posílá domácí do vedení a poločas se tímto výsledkem skončil.

 

   Druhé dějství nabízí podobný průběh. Domácí jsou herně lepší, mají víc míč pod kontrolou, ale potvrzení vedení nepřichází. Hosté hrají kompaktně a předvádí proč letos jsou tak vysoko. V 80. minutě se k míči dostává P. Majer a srovnává skóre. Poslední zápas se tak pro oba končí remízou a spokojeni byli zřejmě všichni.

 

  Husinečtí jsou tradičně velký soupeř pro všechny a jeho postavení v tabulce na třetí příčce tomu odpovídá. Domácí rezerva je solidní tým, který je perfektním mixem mladých a starších hráčů. Tým si hodně vyhovuje a jak sami Čkyňští tvrdí, pro první tým má rezerva velký význam, to ukazuje i páté místo v tabulce a tak si přejme, že takový fotbal se bude hrát i v nové sezóně.

 

 

AUTOR: Ladislav Beran



Sestavy


SK Čkyně B
P. Miklas [-] - J. Sluka [-] , M. Štrobl [-] , J. Lipovský [-] , T. Had [-] , V. Krull [-] , J. Stejskal [-] , J. Kasal [-] , P. Kříž [-] , J. Staš [-] , M. Klíma [-]

TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - R. Kneifl [-] , J. Ťápal [-] , S. Toušek [-] , J. Havlíček [-] , E. Daniel [-] , R. Tichý [-] , L. Daněk [-] , E. Rauscher [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Kolafa [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZLOCH František - KRULL Sláva (N), KOSMATA Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře