2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 14:00

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziříčská rezerva otočila zápas s Chotěboří


Branky


0

Rezerva Velkého Meziříčí přivítala na své umělé trávě jednoho z favoritů na postup. Chotěboř šla brzy do vedení, ale domácí dokázali během pár minut zápas otočit, a tak všechny body zůstávají v Meziříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat během čtyř minut

Domácí měli dobrý vstup do utkání a již ve 4. minutě se za obranou ocitl Dolejš, ale přelobovat gólmana se mu ani nadvakrát nepodařilo. V 6. minutě si Dolejš naběhl na pas Boučka, ale jeho pohotová střela skončila těsně nad. Domácí tým musely neproměněné šance mrzet. Po prohraném souboji u postranní čáry přišel přesný centr na chotěbořského Odvářku, který hlavou dokázal v 7. minutě rozvlnit síť. Obdržený gól meziříčskou rezervu nerozhodil, ba naopak domácí dokázali zápas během čtyř minut otočit. Nejprve ve 23. minutě dokázal Smejkal obejít tři hráče a pohodlně skóroval. Poté ve 27. minutě po krásné akci zakončoval opět Smejkal - 2:1. Do konce první půle se hrál pohledný fotbal s šancemi na obou stranách.

Další góly už nepadly

Chotěboř do druhé půle vstoupila s jinou taktikou. Hosté hráli více na nakopávané balóny a oba týmy si vytvořily několik slibných šancí. Blíže ke vstřelené brance mělo Velké Meziříčí, ale přidat pojišťovací gól se nepovedlo, a tak se tedy skóre neměnilo. V tomto zápase tedy zvítězili domácí 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Mundruch, trenér: Na zápas jsme se dobře připravili a doplnil tým o hráče A-týmu, ti byli rozdílovými. Zejména Smejkal, Dolejš a Mezlík odvedli výborný výkon a byl znát rozdíl v soutěžích, ve kterých nastupují. První poločas byl z obou stran velice kvalitní a snesl měřítka vyšší soutěže. Myslím, že za předvedený výkon jsme vyhráli zaslouženě.




Sestavy


FC Velké Meziříčí B
Z. Simandl [-] - A. Vlk [-] , V. Crkal [-] (67. M. Pech [-] ) , E. Smejkal [-] (83. L. Chalupa [-] ) , P. Svoboda [-] (58. F. Mužátko [-] ) , T. Malec [-] , P. Mezlík [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , L. Berka [-] , M. Puža [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - P. Ďoubal [-] , T. Keller [-] (79. T. Hromádka [-] ) , J. Hlaváček [-] , M. Čáp [-] - F. Janda [-] (46. M. Moravec [-] ) , M. Somerauer [-] , J. Hlaváček [-] , P. Chlad [-] - P. Hanousek [-] - M. Odvářka [-] (46. M. Běloušek [-] )

ŽK: 45. E. Smejkal , 89. L. Berka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - HAVLÍN Marek, DVOŘÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.