M. Toula 63. (p.)
1:1
(0:1)
43. J. Pikl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč díky Toulově penaltě remizovala s Humpolcem


Branky


63. M. Toula (p.) - 43. J. Pikl
0

Na hřišti v Ledči nad Sázavou odehrály zápas dva týmy z vršku tabulky. Čtvrtí domácí přívatali druhý Humpolec a utkání skončilo dělbou bodů po remíze 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Humpolec šel před koncem poločasu do vedení

Před zraky dvouset diváků se hrála vyrovnaná první půle, ve které měli více ze hry hosté. Humpolec chvílemi ukazoval, proč se nachází na druhém místě tabulky. Oba týmy si vytvořily několik šancí, ale gól padl až před koncem první půle. Ve 43. minutě využil Pikl chybu domácí obrany a poslal hosty do vedení. 

Ledeč vyrovnala díky penaltě

Gól do kabin Ledeč nepoložil. Právě naopak, hosté byli aktivnější a Humpolec pouštěli za půlku jen zřídka, a to dlouhými nákopy, na míči byli častěji hráči Ledče. I přesto se šance naskytly na obou stranách. Vyrovnání přišlo v 63. minutě, kdy sudí nařídil pokutový kop za faul na útočníka Ledče Peška. K pokutovému kopu se postavil Toula a vyrovnal na 1:1. Další šance už branky nepřinesly, a tak se Ledeč rozešla s Humpolcem smírně 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Jan Pešek: Bylo to vyrovnané utkání se spoustou osobních soubojů, ze kterých vzniklo pár šancí na obou stranách, remíza asi zasloužená

AFC Humpolec
Ján Kubík, trenér: První poločas byl z naší strany slušný, soupeře jsme k ničemu nepustili a v závěru půle vstřelili gól na 1:0. V druhé půli jsme zhruba na 20 minut polevili a tím dovolili soupeři dostat se víc na míč, nakopávat dlouhé balony dopředu. Rozhodujícím momentem zápasu byla penalta, ze které Ledeč vyrovnala na 1:1. Bylo to těžké utkání na těžkém terénu.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
M. Beránek [-] - P. Pešek [-] , J. Pešek [-] , M. Toula [-] , M. Trpišovský [-] , M. Turek [-] (86. O. Martinek [-] ) , L. Vodička [-] , J. Gramer [-] , J. Karel [-] , M. Nepovím [-] , T. Žemlička [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - R. Nermut [-] , J. Skryja [-] , P. Štěpán [-] (61. R. Dalík [-] ) , D. Alt [-] , M. Podoba [-] , O. Tomovič [-] , J. Pikl [-] (81. M. Kratochvíl [-] ) , D. Maršík [-] , D. Šerý [-] , T. Kopic [-]

ŽK: 37. P. Pešek , 76. J. Pešek - 14. T. Kříž , 36. O. Tomovič , 56. P. Štěpán , 64. D. Maršík , 67. T. Kopic .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - JÍLEK Lukáš, HAVLÍN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.