4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec se dostává na první místo


Branky


37. D. Šerý (p.) , 81. O. Tomovič , 83. R. Dalík , 89. R. Dalík
0

Humpolec mohl proti Jaroměřicím využít zaváhání Bystřice a dostat se tak na první místo tabulky. Roli favorita domácí potvrdili a porazili Jaroměřice 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Humpolec šel díky penaltě do vedení

Humpolci se ze začátku utkání na umělé trávě moc nedařilo, hra byla z jejich strany bez pohybu a snadno se domácí hráči přizpůsobovali hře Jaroměřic. Pár šancí bylo vidět na obou stranách, ale gól mohli diváci vidět až ve 37. minutě. Jaroměřická obrana faulovala ve vápně Kopice, sudí Petrlík nařídil pokutový kop, ze kterého poslal Šerý domácí do vedení. 

Dalík nastoupil a stihl dvě branky

Druhá půle se hrála spíše na jaroměřickou branku, ale i hosté občas zahrozili. Jejich šance končily ovšem v Šebelových rukavicích nebo za bránou. Domácí měli spoustu šancí navýšit vedení, ale ne a ne se trefit. Druhý gól přišel až v 81. minutě, kdy Tomovič za vápnem vyslal střelu na zadní tyč, která mu perfektně sedla - 2:0. Deset minut před koncem se do hry dostal humpolecký Dalík, který dvěma góly zvýšil na 4:0. Nejprve se v 83. minutě prosadil po rychlém brejku skluzem do odkryté brány a poté v 89. minutě zakončoval za malého vápna na 4:0.



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - M. Podoba [-] , P. Štěpán [-] (59. M. Kratochvíl [-] ) , T. Kopic [-] (80. R. Dalík [-] ) , O. Tomovič [-] (85. J. Málek [-] ) , J. Pikl [-] , D. Maršík [-] , D. Šerý [-] , R. Nermut [-] , M. Pecha [-] , D. Alt [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
T. Šebela [-] - P. Kurtin [-] , J. Urbánek [-] , V. Bula [-] , M. Svoboda [-] (80. J. Fruhauf [-] ) - L. Barák [-] , S. Křivánek [-] (73. J. Stejskal [-] ) , I. Rygl [-] , M. Netrda [-] , A. Palát [-] (87. R. Menčík [-] ) - A. Dúcký [-]

ŽK: 26. M. Pecha , 57. M. Podoba , 77. M. Kratochvíl - 63. P. Kurtin .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - TERBER Ondřej, FOTR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.