Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice si doma poradila s Přibyslaví


Branky


13

Po nepříliš podařeném vstupu do jarní části sezóny si chtěli hráči Bystřice spravit náladu proti Přibyslavi, která zajížděla na jejich hřiště. Domácí zápas zvládli a mají tak první jarní výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice šla brzy do vedení, ale hosté stihli vyrovnat

Domácí Bystřice vstoupila do utkání aktvně, bylo znát, že hráči hrají v domácí prostředí a již po osmi minutách hry se radovali ze vstřelené branky. K míči se dostal Čech a dokázal jej dostat za Pazderkova záda. Po obdrženém gólu se rozehrála i Přibyslav, ale nedařilo se dostat do zakončení. Vyrovnání přišlo ve 22. minutě, kdy se svoji střelou prosadil Pospíchal a bylo vyrovnáno. Do konce první půle žádné další branky nepadly, a tak se do kabin šlo za nerozhodnutého stavu 1:1.

Dva góly za deset minut a výhra domácích

Domáci jakoby cítili, že je potřeba už na jaře uspět, hráli aktivně. V 55. minutě se po Padrtkově brance vítězství opět přiklonilo na stranu Bytřice. Za 10. minut později, v 65. minutě, zakončoval přesně kapitán Sklenář a poslal sůj tým do dvoubrankového vedení. Veškeré zbylé šance domácích na vstřelení další branky a hostů na snížení končily mimo nebo v rukavicích gólmanů, a tak se tedy stav nezměnil. Bystřice dokázal poprvé na jaře vyhrát a zvítězila nad Přibyslaví 3:1.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
J. Mrňous [-] - P. Sodomka [-] (27. M. Šponar [-] ) , M. Mezník [-] , T. Padrtka [-] , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] , T. Vařejka [-] , T. Samek [-] (70. P. Karásek [-] ) , P. Blaha [-] , D. Čech [-] (89. D. Zítka [-] ) , J. Smolík [-]

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Bačkovský [-] , J. Flekal [-] , L. Vykoukal [-] , L. Adamec [-] (83. A. Vostál [-] ) , S. Pochop [-] , J. Pospíchal [-] , M. Votava [-] , M. Korel [-] , J. Eis [-] , J. Vopršal [-]

ŽK: 44. T. Samek , 59. J. Smolík , 60. M. Malý - 54. M. Votava , 75. L. Adamec .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - STRAKA Karel, DVOŘÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Herbrych

Expert: Radim Dalík
Tip experta: výhra domácích

2:1. Vypadá to na jasnou záležitost, ale i hosté umí překvapit. Hráči jako Krčál, Adamec, Vopršal, ti už mají něco odkopáno.

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích