2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky zvládly obrat proti Nové Vsi


Branky


13

Zatím na jaře stoprocentní Okříšky hostily tým Nové Vsi. Hosté šli již v 8. minutě do vedení, ale Okříšky zvládly ještě během první půle nepříznivý stav utkání otočit a vyhrát 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení hostů a okříšský obrat

Do utkání vstoupili aktivněji hosté. Již v 1. minutě po chybě domácí obrany střílel Šandera a Fiala jeho pokus vyrazil na roh. Ve 4. minutě vykopával pokus hostů z prázdné branky Tekal. Hosté byli stále při chuti a po další chybě domácí obrany se řítil sám na Fialu hostující Komínek, jeho první střelu Fiala vyrazil, tak nešťastně k nohám opět Komínka a ten nezaváhal - 0:1. Domácí obranu i nadále proháněl Komínek. Domácí hráči se nemohli dostat k vážnějšímu ohrožení hostující branky. Ve 34. minutě zahrával domácí Široký trestný kop, na který si naskočil Tekal a hlavou vyrovnal 1:1. Domácím narostla po vyrovnání křídla a ve 38. minutě po dalším trestném kopu míč propadl k Dubskému a ten nedal hostujícímu brankáři šanci - 2:1.

Dvě červené karty v druhé půli

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, hosté se snažili o vyrovnání, ale tentokrát si domácí obrana s jejich pokusy poradila. V 78. minutě utnul šance na vyrovnání hostující Krejčí, který za úder loktem obdržel červenou kartu. Karta stejně barvy padla i na druhé straně. V 91. minutě podrazil soupeře Ryšavý, ale to už nic na skóre neměnilo, Okříšky vyhrály 2:1.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , P. Molák [-] (75. O. Dufek [-] ) , R. Tůma [-] (70. M. Zeman [-] ) , I. Večeřa [-] , R. Ryšavý [-] , T. Dočkal [-] (12. T. Binka [-] ) , P. Dubský [-] , O. Široký [-] , M. Dočekal [-] , J. Tekal [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - V. Komínek [-] (55. M. Novotný [-] ) , J. Šandera [-] , T. Novotný [-] , F. Nečas [-] , J. Šandera [-] , J. Starý [-] , J. Krejčí [-] , V. Novotný [-] , J. Havlík [-] , O. Starý [-]

ŽK: 40. O. Široký , 57. R. Tůma , 71. P. Molák , 90. P. Dubský - 32. J. Havlík , 44. J. Šandera , 57. T. Novotný . ČK: 91. R. Ryšavý - 78. J. Krejčí .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Stehlík Michal - PETRLÍK Ladislav, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Herbrych

Expert: Radim Dalík
Tip experta: remíza

0:0. Zde očekávám vyrovnané utkání. Moc branek nepadne.

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích