V. Crkal 40.
1:2
(1:2)
10. J. Szabó
37. J. Szabó (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 14:00

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Szábó sestřelil Velké Meziříčí


Branky


40. V. Crkal - 10. J. Szabó , 37. J. Szabó (p.)
13

Na umělou trávu do Velkého Meziříčí zavítal tým z Polné, který díky Szábóovi dokázal zvítězit 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polná šla do vedení

Již ve druhé minutě unikl po pravém křídle Dvořáček, našel Kozojeda, ale jeho střelu zlikvidoval domácí gólman. V 10. minutě již Polná udeřila. Po levé straně vnikl do šestnáctky Kozojed, tvrdě vypálil, domácí gólman míč jen vyrazil před sebe a Szabó nekompromisně zavěsi - 0:1. O minutu později uvolnil Fišer Dvořáčka, ten šel sám na gólmana, ale bohužel vypálil mimo. Ve 30. minutě centroval Dvořáček, Szabó si stáhl míč na prsa a vypálil, ale domácí gólman Pokorný skvěle zasáhl. Bravurní zákrok předvedl i Rezničenko, když vytěsnil bombu zpoza šestnáctky. Ve 34. minutě po rohu Dvořáčka zmařil tutovku Boháček, když z pár kroků trefil pouze prostor gólmana. O tři minuty později vnikl Boháček odvážně do šestnáctky soupeře, velkomeziříčský bek ho zasáhl kopačkou do hlavy a sudí Fridrichovská nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Jakub Szabó a zvýšil na 0:2. Ve 40. minutě se Polná dopustila chyby v rozehrávce a domácí snížili zásluhou Crkala na 1:2.

V druhé půli žádná další branka nepadla

I v druhé půli si Polná vytvořila řadu šancí. V 63. minutě unikl po pravé straně Dvořáček, jeho přesný centr našel hlavu Szabóa, bohužel jeho gólovou hlavičku zastavilo břevno. O čtyři minuty později přiklepl Szabó míč na šestnáctce Navrátilovi, ale ten těsně přestřelil. V závěrečných minutách měli přece jen více sil domácí. V 73. minutě domácí prověřili i hostujícího gólmana Rezničenka, ten střelu zpoza šestnáctky k tyči vyrazil na roh. V 84. minutě vykopl Rezničenko dlouhý výkop, ze  kterého zakončil po dlouhém sprintu Kozojed, jeho střela šla bohužel těsně vedle. Tři minuty před koncem běžel od půlky sám na gólmana sapelský Bambula, přihrál Kozojedovi, ale tomu dnes nebylo přáno.



Ohlasy k zápasu



TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér: Náš tým podal poctivý a obětavý výkon, vytvořili jsme si šest,sedm tutovek a soupeře jsme prakticky do ničeho nepustili. Měli jsme vyhrát mnohem větším gólovým rozdílem.Dokázali jsme si poradit nejen se soupeřem a s velkým větrem, ale i s nepříliš kvalitní umělkou plnou kamínků.Naše vítězství je naprosto zasloužené.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
T. Pokorný [-] - A. Vlk [-] , F. Mužátko [-] , D. Krčál [-] (74. M. Puža [-] ) , T. Malec [-] , M. Nevoral [-] , J. Polanský [-] , V. Crkal [-] , L. Chalupa [-] , J. Kafka [-] (60. M. Pech [-] ) , L. Halámek [-] (84. Z. Nováček [-] )

TJ Sapeli Polná
I. Rezničenko [-] - P. Mašek [-] (68. M. Špendlíček [-] ) , Š. Bambula [-] , J. Szabó [-] , F. Dvořáček [-] , P. Navrátil [-] (83. D. Padrnos [-] ) , P. Fišer [-] , M. Boháček [-] , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , P. Kozojed [-]

ŽK: 13. T. Malec , 36. M. Nevoral , 37. L. Halámek , 90. F. Mužátko - 75. J. Szabó , 90. P. Fišer .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - DVOŘÁK Jan, ŠIMEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Herbrych

Expert: Radim Dalík
Tip experta: výhra domácích

3:1. Velmez je doma silný, pokud ho posílí hráči z áčka, tak nebude co řešit. Varováním pro domácí je střelec Szabó, ten má formu!

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích