Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty zaskočily Chotěboř


Branky


20

Překvapení kola se zrodilo v Koutech. Předposlední celek dokázal zaskočit třetí Chotěboř a udržel si tak naději na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Domácí zaskočili soupeře hned v úvodu utkání, ale se střelou z vápna si chotěbořský gólman Dobrovolný poradil a vyrazil ji na roh. Kouty si vytvářely další šance, ale pro domácí fanoušky bohužel domácí hráči pálili pouze nad nebo si s nimi Dobrovolný poradil. První gólová radost přišla v 19. minutě v táboru domácích. Po dlouhém autu do vápna se z chumlu před bránou prosadil Roušar - 1:0. Za sedm minut se radovali i hosté, když se v sevření tří obránců prosadil Odvářka. Domácí ale vrátili vedení ve 40. minutě na svoji stranu. Po přihrávce z pravé strany se do odkryté brány trefil Nestrojil.

Chotěboř pouze snížila

Lépe vstoupili do druhé půle domácí a již v 51. minutě se dostal po trestném kopu k míči Neumann a sám před bránou se nemýlil - 3:1. Za deset minut Chotěboř vzkřísila naději na bodový zisk. Po dlouhém autovém vhazování se nejlépe v pokutovém území zorientoval Dvořák a v pádu snížil na 3:2. Chotěbořř už ale vyrovnat nedokázala, ani domácí nepřidali další branky, a tak Kouty doma zvítězily 3:2 a stále drží naději na záchranu.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - F. Tenkl [-] (63. L. Vařejka [-] ) , J. Cejpek [-] , V. Navrátil [-] (83. A. Dočekal [-] ) , F. Coufal [-] , M. Parma [-] (51. M. Semrád [-] ) , J. Roušar [-] , M. Neumann [-] , M. Nestrojil [-] , J. Havelka [-] , J. Štveráček [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - T. Hromádka [-] , M. Čáp [-] , P. Ďoubal [-] , J. Hlaváček [-] - J. Hlaváček [-] (81. F. Janda [-] ) , L. Dvořák [-] , M. Somerauer [-] , O. Bělovský [-] (79. M. Běloušek [-] ) - P. Hanousek [-] , M. Odvářka [-]

ŽK: 16. J. Havelka , 34. F. Tenkl , 80. J. Cejpek - 65. L. Dvořák , 80. P. Ďoubal , 85. M. Somerauer .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TERBER Ondřej - JÍLEK Lukáš, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů