2:2
(0:1)
32. J. Pikl
82. J. Pikl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec remizoval v Bystřici


Branky


75. T. Padrtka , 86. R. Sklenář - 32. J. Pikl , 82. J. Pikl
16

Ze šlágru 20. kola mezi Bystřicí a Humpolcem nevzešel vítěz. Oba týmy se rozešly smírně 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pikl poslal Humpolec do vedení

V první půli byli aktivnější hosté, ale jejich šance likvidoval skvělými zákroky Kříž, ať už to byl Padrtka nebo Sodomka. Nedáš dostaneš. Ve 32. minutě se po brejku prosadil Pikl - 0:1. Další šance první půle gólem neskončily, a tak šel Humpolec do kabin s jednogólovým vedením. 

Sklenář vyrovnal čtyři minuty před koncem

Druhý poločas přinesl vyrovnané klání, šance na obou stranách, ale na gól se čekalo až do 75. minuty, když vyrovnal Padrtka. O šest mint později se na půlce napřáhl Pikl a přidal druhý gól v zápase. Bystřice vložila všechny své síly do útoku, což se vyplatilo. V 86. minutě vyrovnal Sklenář.



Ohlasy k zápasu



AFC Humpolec
Ján Kubík, trenér: První poločas jsme odehráli slušně, kromě prvních asi 15 minut, kdy soupeř byl lepší na míči a vytvořil si 3 gólové šance. Nás podržel gólman Kříž. Poté jsme z dobré kombinační situace dali gól. Do druhé půle jsme opět měli špatný vstup. Domácí měli převahu a po naší chybě v defenzívě vyrovnali na 1:1. Když se v 82. minutě nádherně trefil Pikl a strhl vedení opět na naši stranu, věřili jsme, že výsledek již udržíme. Bohužel se nepodařilo. I přes to ale remízu bereme



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
J. Mrňous [-] - J. Smolík [-] , M. Mezník [-] , P. Sodomka [-] , M. Šponar [-] (61. T. Samek [-] ) , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] , F. Adamec [-] (80. D. Čech [-] ) , T. Vařejka [-] , P. Blaha [-] , T. Padrtka [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - M. Podoba [-] (85. P. Soukup [-] ) , J. Skryja [-] (61. P. Štěpán [-] ) , T. Kopic [-] (79. J. Málek [-] ) , J. Pikl [-] , D. Maršík [-] , R. Dalík [-] , D. Šerý [-] , R. Nermut [-] , M. Pecha [-] , D. Alt [-]

ŽK: 34. M. Šponar , 45. T. Vařejka , 57. J. Smolík , 84. T. Padrtka - 45. M. Pecha , 53. M. Podoba , 55. D. Šerý , 72. R. Dalík , 88. J. Pikl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JÍLEK Lukáš - MÜLLER Jiří, VONEŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Zápas o postup. Tým, který toto utkání zvládne vítězně, bude mít velkou výhodu v boji o prvenství. Více věřím zkušenějšímu Humpolci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza