5:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná padla ve Speřicích


Branky


36. M. Fukan , 47. D. Vlček , 58. D. Vlček , 65. M. Fukan , 84. M. Pohan - 56. F. Dvořáček (p.) , 87. P. Navrátil
16

Stodvacet diváků dnes mohlo ve Speřici zhlédnout sedm gólů a červenou kartu. Domácí zvítězili nad Polnou 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

V 6. minutě podnikli Sapeláci brejk, Szabó s Varhaníkem však bohužel nedotáhli akci do gólového efektu. V 10. minutě mohli jít domácí po pěkné kombinaci do vedení, Rezničenko však předvedl výtečný zákrok. Ve 14. minutě pěkně vypálil z přímého kopu Dvořáček, gólman domácích se přelstít nenechal a vyrazil míč na rohový kop. Ve 23. minutě vypálil bombu z 20 metrů domácí Jančík, míč skončil těsně nad brankou Polné. Ve 30. minutě vybojoval Szabó míč na polovině hřiště, unikl přes půl hřiště , ale jeden z domácích stoperů ho perfektním a čistým zákrokem zastavil těsně před zakončením. V 36. minutě po odpískané hodně přísné standartce domácí rychle rozehráli, zprava nacentrovali do šestnáctky a nepříliš bráněný Fukan poslal hlavičkou speřické do vedení - 1:0. Ve 39. minutě dostal zbytečnou žlutou kartu Szabó, čehož mohl v druhé půli litovat. Ve 41. minutě mohl opět Fukan skóre zvýšit, Rezničenko se však přelstit nenechal.

Szábó obdržel červenou kartu

Do druhé půle chtěla Polná vstoupit aktivně, již ve 47. minutě se rýsovala šance pro Kozojeda, který si výborně naběhl na dlouhý výkop Rezničenka, nicméně domácí hráči tuto situaci se štěstím ustáli. O chvíli později ztratila Polná míč a Vlček obstřeluje Rezničenka - 2:0. Ve 49. minutě bylo ještě hůř, Szabó obdržel druhou žlutou kartu a poslal svůj tým na skoro celý druhý poločas do deseti. V 56. minutě svitla naděje, domácí bek srazil v šestnáctce Matějíčka a nařízený pokutový kop proměnil s přehledem Dvořáček. Naděje trvala pouhé dvě minuty, Boháček podskočil míč a Vlček vstřelil třetí gól domácích. V 65. minutě ztratil míč Fišer, na rychlý brejk domácích jsme nestačili zareagovat a Fukan zvýšil na 4:1. Z ojedinělé šance Sapeláků hlavičkoval po centru Dvořáčka těsně vedle branky Mašek. Další ztráta míče Patrika Fišera byla opět potrestaná, v 84. minutě zvyšuje na hrozivých 5:1 Pohan. V 87. minutě potom koriguje po centru Filipa Dvořáčka přesnou hlavičkou Navrátil na 5:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér: Náš tým odehrál se Speřicemi opět velmi špatný zápas. Domácí byli rychlejší, důraznější, zodpovědnější a vyhráli zcela zaslouženě. Navíc jsme hráli přes 40 minut v deseti, a o to to měli speřičtí s námi jednodušší. Sice nám několik hráčů chybělo, ale nejenom proto byl náš herní projev hodně podprůměrný a řada hráčů by se měla nad svým výkonem v minimálně dvou posledních utkáních hodně zamyslet.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
A. Žáček [-] - J. Holenda [-] , J. Boček [-] , P. Honzárek [-] - M. Štěpánek [-] , J. Holenda [-] (85. T. Krejčí [-] ) , D. Jančík [-] , D. Vlček [-] , P. Kovář [-] (46. M. Sadský [-] ) - M. Fukan [-] , M. Pohan [-]

TJ Sapeli Polná
I. Rezničenko [-] - M. Špendlíček [-] (56. P. Fišer [-] ) , J. Szabó [-] , F. Dvořáček [-] , P. Navrátil [-] , M. Boháček [-] , L. Varhaník [-] (85. D. Padrnos [-] ) , P. Matějíček [-] , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , P. Kozojed [-] (53. P. Mašek [-] )

ŽK: 10. J. Boček , 42. M. Fukan - 24. F. Dvořáček , 36. J. Szabó , 67. P. Fišer . ČK: 49. J. Szabó .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - RYGL Luboš, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Speřice se na jaře se ziskem pouhých dvou bodů nachází ve výsledkové krizi. Budou se snažit odrazit k lepším výsledkům, nicméně to bude proti Polné stačit pouze na bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza