1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby zvítězil Pelhřimov


Branky


62. T. Vejsada - 58. A. Vejsada , 78. D. Poul
13

Uplynulé kolo přineslo také jedno derby, a to zápas mezi Košeticemi a Pelhřimovem. Ti šťastnější byli nakonec hráči Pelhřimova, kteří zvítězili 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl více šancí na straně domácích, hosty ovšem podržel brankář Sochor, nebo domácí zastavila nepřesnost ve finální fázi. V největší šanci selhal domácí Kubů, který úplně osamocený z hranice malého vápna nastřelil dobře vyběhnuvšího brankáře hostí. Naopak největší šanci hostujícího týmu zastavila levá tyč domácí svatyně, když Chadim centroval od levé postranní čáry do šestnácky, kde na centr nikdo nedosáhl a ten propadl až na zadní tyč. 

Do druhého poločasu Pelhřimov vstoupil s větším nasazením a začal získávat herní převahu. Tu hostující hráči korunovali v 58. minutě i první brankou zápasu, když po přesení hry doprava centroval po zemi za obranu "košetický rodák" Vejsada, a domácí Hanousek ve skluzu tečoval míč za bezmocného vlastního brankáře. Chvíli po první brance zaváhal u skákavého míče na půlce pelhřimovský odchovanec v dresu domácích Skořepa v souboji s Mazancem, který šel stíněn sám na bránkáře. Vzhledem k tomu, že jej 2 obránci domácích dobíhali, byl nucen vystřelit cca z 25 metrů. Vyběhnuvší brankář Jíša byl však pozorný a střelu vyrazil. Krátce po poločase začal hřiště polévat toužebně očekávaný hustý déšť, který ovšem na troud vysušený trávník bez problémů polykal. A právě faktor "déšť" hrál i hlavní roli v brzkém vyrovnání domácích, kdy 4 minuty po vedoucím gólu další pelhřimovský odchovanec v dresu domácích Kordík z hranice vlastního vápna rozehrál přímý volný kop dlouhým nákopem za pelhřimovskou obranu, brankář hostů Sochor ve snaze být včas u míče před dobíhajícím hráčem domácích vyběhl proti míči, a neodhadl na již mokrém trávníku skluz míče. Ten logicky při odskoku zrychlil, což hostujícího brankáře překvapilo, míč stihl jen jednou rukou tečovat, a další z řady hráčů domácích, který prošel pelhřimovskou mládeží, Tomáš Vejsada, měl před sebou pouze prázdnou bránu a velmi jednoduchý úkol – srovnáno 1:1. Pelhřimovským týmem laciná vyrovnávací branka neotřásla, a dál se tlačil dopředu ve snaze překlopit výsledek na svou stranu. Po řadě šancí a pološancí se hráči dočkali, když v 78. minutě Homolka poslal od levé čáry do vápna centr, na který si z druhé vlny naběhl nejlepší náš hráč utkání Poul, a prudkou ranou z voleje přibližně z hranice pokutového kopu propálil brankáře domácích. Ve zbytku utkání domácí vysunuli dopředu stopera Hanouska, a pokoušeli se o vyrovnání dlouhými míči do šestnácky, s kterými si obrana hostů však dokázala poradit. Naopak pojistku mohl přidat Homolka, jehož dlouhý nákop z půlky těsně minul prázdnou branku za vyběhnutým brankářem domácích.



Ohlasy k zápasu



FK Maraton Pelhřimov
Klubový facebook FK Pelhřimov: Hra našeho týmu v první půli postrádala tempo, chyběl pohyb a nefungovala hlavně spolupráce ofenzivných hráčů.



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - P. Kubů [-] (69. T. Marek [-] ) , J. Starý [-] , M. Duba [-] (74. T. Kadlec [-] ) , L. Kubů [-] , T. Vejsada [-] , D. Bartoška [-] , L. Hanousek [-] , Z. Suk [-] , M. Skořepa [-] , J. Kordík [-]

FK Maraton Pelhřimov
J. Sochor [-] - J. Chadim [-] , M. Šimák [-] , J. Homolka [-] , A. Vejsada [-] - T. Mazač [-] (86. J. Bumbálek [-] ) , J. Vlk [-] (90. D. Zajíček [-] ) , D. Poul [-] - D. Rážek [-] , T. Mazanec [-] (64. V. Poul [-] ) , T. Jeřábek [-]

ŽK: 29. J. Kordík , 85. J. Starý , 87. T. Marek - 47. M. Šimák , 90. D. Poul .
Počet diváků: 372. Rozhodčí: TERBER Ondřej - PETRLÍK Ladislav, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Herbrych

Expert: Jiří Pikl
Tip experta: remíza

Pro Pelhřimov v krátké době další derby. Bude to bojovné utkání. Očekávám remízu. I když má Pelhřimov dobrou formu, domácí jim nedají nic zadarmo.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů