Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 10:30

22.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V gólové přestřelce zvítězila Nová Ves


Branky


26. P. Mašek , 28. Š. Bambula , 34. F. Dvořáček (p.) , 42. J. Szabó - 15. O. Starý , 45. O. Šandera , 50. J. Nečas , 58. O. Šandera , 84. O. Šandera (p.)
13

Utkání plné obratů mohli diváci zhlédnout v Polné. Nejprve vedla hostující Nová Ves, poté dokázali domácí čtyřmi góly otočit, ale hosté se nevzdali a zvítězili 4:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři údery Polné

Ve třetí minutě vybojoval míč před šestnáctkou soupeře Dvořáček, přihrál Szabóvi, jeho petelice však minula tři tyče. O pět minut později se dostal míč po ose  Navrátil, Dvořáček k Maškovi, jeho střelu ve skluzu i následnou dorážku skvěle vychytal Fuksa. Ve 14. minutě poprvé zazlobili hosté, po ostrém centru hlavičkoval Ondřej Šandera do břevna. O minutu později již jdou hosté do vedení, míč se nešťastně odrazí k volnému Starému - 0:1. Ve 26. minutě vybojoval míč Dvořáček, nacentroval do šestnáctky pro Vacka, ten vrátil míč do šestnáctky a Mašek se výborně zorientoval v malém vápně a  vyrovnal na 1:1. Ve 28. minutě sklepl Mašek míč pro Szabóa, ten pustil do tandemu Bambulovi a jeho bomba skončila pod břevnem Fuksovy branky 2:1. Ve 34. minutě byl za polovinou hřiště faulován dvojicí novovestských beků Szabó, od sudích dostal výhodu, před šestnáctkou obešel i gólmana, ten ho zezadu srazil a přišla velká vlna emocí, která se nesla až do konce utkání. Hlavní sudí místo přímého kopu a vyloučení gólmana nařídil penaltu. Penaltu proměnil Filip Dvořáček - 3:1. Ve 42. minutě unikl Szabó, opět obešel i gólmana a domácí vedli již 4:1. V 45. minutě fauloval na šestnáctce Navrátil a perfektní střela Šandery změnila poločasový stav na 4:2.

Nová ves zvládla utkání otočit

V 50. minutě se pěkně ze standartní situace trefil Nečas. O minutu později mohlo být srovnáno, hosté zakončili mimo. V 58. minutě šel skluzem proti střele Barák, zasáhl hráče hostí a z pokutového kopu vyrovnal Ondřej Šandera na 4:4.Od té chvíle se hrálo nahoru dolů, oba týmy chtěly utkání rozhodnout. V 60. minutě rozehrál roh Dvořáček na Vacka, ten uvnitř šestnáctky vypálil, ale zazvoila pouze tyč Fuksovy svatyně. O tři minuty později rozebrali Brabec a Szabó obranu Nové Vsi, skluz hostujícího beka zachránil jistý gól. 84. minuta přinesla rozhodnutí - nechtěný zákrok Tržila přinesl další penaltu, O. Šandera byl opět úspěšný a hosté šli do vedení 4:5. V 88. minutě našel centr na malém čtverci Padrnose, vyrovnat se mu však nepodařilo, a tak si tři body odvážejí borci z Nové Vsi.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér: Sapeláci podali zvláště v první půli výborný výkon, bohužel to na body nestačilo. Novovestští excelentně kopli dvě standartky, k tomu proměnili dvě pentle a potom jim stačilo dát jeden gól ze hry.




Sestavy


TJ Sapeli Polná
I. Rezničenko [-] - P. Mašek [-] (85. D. Padrnos [-] ) , Š. Bambula [-] , M. Brabec [-] , J. Szabó [-] , F. Dvořáček [-] , P. Navrátil [-] , P. Barák [-] , M. Boháček [-] , J. Vacek [-] , P. Tržil [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - V. Komínek [-] , O. Šandera [-] , F. Nečas [-] (62. V. Novotný [-] ) , J. Nečas [-] , J. Šandera [-] , J. Starý [-] , J. Krejčí [-] , T. Novotný [-] (6. M. Kuchta [-] ) , J. Havlík [-] , O. Starý [-]

ŽK: 44. P. Navrátil , 58. P. Barák , 82. P. Mašek , 86. F. Dvořáček - 33. J. Krejčí , 33. O. Šandera , 34. J. Havlík , 34. J. Fuksa , 72. J. Nečas .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: RYGL Luboš - SVOBODA Ladislav, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích