Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř vstřelila Jaroměřicím pět branek


Branky


13

Do posledních Jaroměřic zavítali hráči Chotěboře, kteří se mezi sebou rozdělili o góly při výhře 2:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo za stavu 1:1

Poslední Jaroměřic nastoupily proti favoritovi z Chotěboře sebevědomě. Jako první se předvedl Palát, ale jeho pokus dokázal gólman vyrazit. Gól přišel v 19. minutě a opět u toho byl Palát, který napřáhl z dvaceti metrů a pomocí teče balón skončil pod břevnem - 1:0. Hosté si začali vypracovávat šance, ze které ve 27. minutě skóroval Odvářka, který uklidil odražený balón přesně za Šebelova záda. Chotěboř mohla utkání otočit již v první půli, ale nejprve se skvělým zákrokem pochlubil Šebela a poté Janda rozezvonil brankovou konstrukci.

Smrtící začátek Chotěboře

Chotěboř vstoupila do druhé půle aktivněji a hned po dvou minutách šla do vedení. Sommerauer si počíhal na balón z přímého kopu a zamířil přesně - 1:2. V 55. minutě se chotěbořští vydali do pěkné kombinace, kterou zakončil Krédl. Po třech minutách hosté vedli již o tři branky, na konci dalšší kombinační akce stál Janda a střelou k tyči upravil na 1:4. Hosté přidali i pátý gól, když pomocí teče rozvlnil síť Neuvirth. Jaroměřice dokázaly v závěru utkání snížit díky křižné střele Netrdy, ale to byla pouhá optická úprava výsledku. Chotěboř si odváží za výhru 2:5 tři body.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
T. Šebela [-] - V. Bula [-] , P. Kurtin [-] , R. Menčík [-] , J. Urbánek [-] - L. Barák [-] , S. Křivánek [-] (79. M. Svoboda [-] ) , I. Rygl [-] , A. Palát [-] (63. T. Hambálek [-] ) - M. Netrda [-] , A. Dúcký [-] -

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - J. Hlaváček [-] , M. Čáp [-] , P. Ďoubal [-] - O. Bělovský [-] , M. Koutný [-] (68. J. Neuvirt [-] ) , M. Somerauer [-] , L. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-] - M. Odvářka [-] (32. P. Krédl [-] ) , F. Janda [-] (75. J. Šimoňák [-] )

ŽK: 44. V. Bula .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: JÍLEK Lukáš - MÜLLER Jiří, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích