2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky smázly dvougólovou ztrátu


Branky


12

Chotěboř šla ve 26. minutě do dvoubrankového vedení, ale domácí tým z Okříšek dokázal tuto ztrátu smáznout a v druhé půli vyrovnat na 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení hostů

Hned v úvodu utkání mohl poslat Okříšky do vedení Rampír, ale přestřelil a posléze halvičkoval Dočkal těsně vedle. Po deseti minutách hry šla Chotěboř do vedení, když se k dorážce dostal Janda. Hosté přidali i druhý gól, ve 26. minutě se z úniku prosadil Bělovský. Okříšky měly šance na snížení, ale Dobrovolný hosty podržel.

Domácí zvládli vyrovnat

Okříšky zabraly a v 55. minutě se konečně radovaly z gólu, po Maškově přiťuknutí se k míči dostal Zeman - 1:2. Stejný hráč přidal i druhou branku, Večeřa utekl po lajně, předložil Zemanovi míč. Bylo vyrovnáno. Okříšky mohly přiklonit vedení na svoji stranu, ale Bulant v úniku neuspěl. Na druhé straně podržel gólman Fiala.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , V. Bulant [-] (88. V. Voda [-] ) , T. Binka [-] , I. Večeřa [-] , F. Rampír [-] , M. Zeman [-] , R. Ryšavý [-] , T. Dočkal [-] (85. P. Lorenc [-] ) , M. Dočekal [-] , V. Němec [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - J. Neuvirt [-] , M. Somerauer [-] , P. Ďoubal [-] , J. Hlaváček [-] (62. T. Hromádka [-] ) - J. Hlaváček [-] (85. P. Ledvinka [-] ) , M. Běloušek [-] , M. Somerauer [-] , O. Bělovský [-] - F. Janda [-] (68. P. Krédl [-] ) , M. Moravec [-]

Počet diváků: 220. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - MACHAČ Lukáš, MÜLLER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů