3:1
(2:1)
23. J. Grün
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina porazila Jemnicko


Branky


0

Druhý dlouhý trip v řadě ve třech dnech čekal fotbalisty z Jemnice, ale ani z druhého výletu nedokázali přivést body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na konci poločasu šli domácí do vedení

Oba týmy se v minulých kolech utkali se Šebkovicemi, naposled tam na horké půdě uhrála bod Vrchovina B. To zkušenost jemnických se Šebkovicemi je mnohem lepší, na domácí půdě je dokázali porazit v poměru 3:0. Že je každý zápas jiný se tady jednoznačně potvrdilo. Domácí z Nového Města na Moravě na svém velkém hřišti jen tak někomu body rozdávat nebudou - přesvědčila se o tom i Jemnice. Už po čtvrt hodině hry si na přetažený centr domácích naběhl Petr Folprecht a hlavou nedal brankáři Kopečkovi šanci - 1:0. Vedení domácích netrvalo dlouho, o necelých osm minut později se hosté dočkali vyrovnání. Dlouhý výkop brankáře Kopečka za domácí obranu sebral Jan Grün a překonal domácího brankáře Andrýska - 1:1. Hosté měli možnost dostat se i do vedení, když si na přetažený centr po standardní situaci naběhl Niederhofer, ale z bezprostřední blízkosti nepřekonal Andrýska. Pak se hrál fotbal mezi vápny, ale domácí lépe kombinovali než hosté. Minutu před odchodem do kabin rozjásal domácí diváky Petr Duda, jenž si nikým nehlídaný naskočil na rohový kop a překonal Kopečka - 2:1.

Tempo diktovali domácí

Druhý poločas už byli domácí jasně živější a aktivnější, hostující brankář Kopeček musel likvidovat několik šancí domácích borců. To hosté se prakticky do žádné šance nedostali, trenér hostů musel hodně dlouho vzpomínat, aby si vybavil nějakou střelu jeho svěřenců na branku. Zaslouženou pojistku v podobě druhé branky se domácí dočkali v 74. minutě, kdy si na centr na penaltu naběhl Lukáš Slavíček a z voleje trefil míč nádherně do protipohybu přemísťujícího se brankáře Kopečka. Vrchovina B - Jemnicko 3:1.



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: Domácí byli na velkém hřišti lepším týmem, lépe kombinovali a byli živější a aktivnější než my. My jsme se v druhé půlce defacto nedostali téměř k jediné střele na branku. Máme za sebou zápasy z velké dálky v Herálci a na Vrchovině, bohužel bez bodu, ale je to za námi.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
J. Andrýsek [-] (46. Z. Josífek [-] ) - J. Liška [-] , P. Duda [-] , O. Vícha [-] , L. Wolker [-] - L. Polnický [-] , L. Slavíček [-] , R. Blažíček [-] (76. L. Buřval [-] ) , A. Boušek [-] (67. J. Švanda [-] ) - V. Dobrovolný [-] , P. Follprecht [-] -

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , M. Máca [-] , L. Niederhofer [-] , T. Krejča [-] - D. Vacuška [-] , O. Tesař [-] (75. L. Chalupa [-] ) , D. Svěrák [-] , J. Kalášek [-] - J. Grün [-] , P. Nevrkla [-] -

ŽK: 78. V. Dobrovolný - 29. D. Svěrák , 90. L. Chalupa .
Hráči zápasu: P. Duda - V. Kopeček .
Místo: Nové Město na Moravě. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.