J. Rygl 86.
1:7
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava rozdrtila Šebkovice


Branky


86. J. Rygl - 18. M. Vrbka , 21. T. Vrbka , 33. T. Vrbka , 53. T. Vrbka , 63. T. Vrbka , 66. M. Vrbka , 89. V. Čurda
0

Domácí nastoupili do utkání bez čtyř hráčů základní sestavy a želetavští jim dali pořádnou lekci, když zvítězili 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo prakticky rozhodnuto

Ve třech dnech odehráli šebkovičtí před zraky vlastních diváků dva zápasy. V tom minulém nedělním přivítali na svém hřišti silnou záložnu Vrchoviny a přestože vedli a měli spoustu možností k navýšení skóre, přidat další hřebíček do vrchovinské rakvičky se jim nepodařilo, soupeř z Nového Města na Moravě se po změně stran zlepšil a vyrovnal hru i skóre. Šebkovice tak přidaly ke kolonce v tabulce ke svému týmu pouze jediný bod za remízu. To Želetava přivítala poslední tým tabulky z obce u Moravské Dyje - Černíč. V zápase plném zvratů, chvíli vedla, pak zase prohrávala, nakonec však výsledek otočila ve svůj prospěch a připsala si všechny tři body za výhru 6:4. Šebkovice nastoupili ve sváteční den bez čtyř hráčů obvyklé základní sestavy včetně v minulém kole vyloučeného Dvořáka. První čtvrt hodinu zápasu nic nenasvědčovalo tomu, že by si nakonec Želetava měla odvést nějaké drtivé vítězství. Ano, lepší byla, lépe kombinovala, ale nemohla prostřelit domácího brankáře Klubala. Jenže v 18. minutě odstartoval Vrbkovic koncert Michal Vrbka a vyslal hosty do vedení - 0:1. O tři minuty později se prosadil Vrbka Tomáš a s domácími to vypadalo nemile - 0:2. Hostů bylo najednou plné hřiště a svého soupeře naprosto vymazali. Ve 33. minutě přidal svůj druhý gól v zápase Tomáš Vrbka - 0:3. Další pokusy želetavských skončily vedle, nebo je pochytal Klubal. Spokojení hosté tak mohli jít v poločase s tříbrankovým vedením v kapse.

Tomáš Vrbka řádil

Kdo by čekal ukolébaní se hostů výsledkem, byl na omylu. V 53. minutě totiž navýšil náskok a dokonal tak hattrick Tomáš Vrbka. Navíc tento levonohý fotbalista motal hlavy i nohy domácím fotbalistům i nadále a v 63. minutě přidal další zářez do domácí branky - 0:5. O tři minuty později ho napodobil Michal Vrbka - 0:6. V 86. minutě alespoň čestný úspěch zaznamenali domácí zásluhou Jiřího Rygla. "Sedmičku" domácím přidělil minutu před koncem Vojtěch Čurda a hosté si tak odvezli jednoznačné vítězství 1:7.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice
Jiří Stoklas, trenér: Byli jsme bez čtyř hráčů základní sestavy, ale na to se nebudu vymlouvat. Želetava nám ukázala jak se má hrát fotbal, vyškolila nás zejména v útočné fázi a naprosto zaslouženě zvítězila.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - Z. Přibil [-] (75. M. Uhlíř [-] ) , D. Karásek [-] - V. Říha [-] (69. R. Svoboda [-] ) , Z. Roupec [-] , T. Kotačka [-] - K. Busta [-] , D. Večeřa [-] , P. Konvalinka [-] , S. Zikmund [-] (46. J. Rygl [-] ) , M. Pecka [-]

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - P. Vranka [-] , Š. Vladeka [-] , L. Viceník [-] (28. J. Číhal [-] ) , M. Vrbka [-] , T. Vrbka [-] (69. M. Pavela [-] ) , M. Malík [-] , V. Čurda [-] , T. Simandl [-] , M. Vrbka [-] (80. A. Pacas [-] ) , M. Jičínský [-]

ŽK: 26. D. Karásek , 80. Z. Roupec .
Hráči zápasu: T. Vrbka , M. Vrbka .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bílek Zdeněk - ROSICKÝ Pavel, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.