0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice berou další tři důležité body


Branky


18

Do obce Šebkovice zavítaly asi 10 km vzdálené Moravské Budějovice. A zápas to byl důležitý, oba týmy jsou totiž namočené v sestupovém pásmu. Souboj nakonec rozhodl jediný gól a Budějovice tak berou tři důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Souboj dvou týmů ohrožených sestupem začaly oba týmy opatrně, mírně aktivnější byli domácí fotbalisté ze Šebkovic. První větší pohroma pro domácí přišla v 15. minutě, když se zranil Martin Chytra a musel být vystřídán. Pak se domácí dostali do několika slibných šancí, asi v 25. minutě šel zboku sám na brankáře domácí Přibil, ale gólman ho vychytal a do podobné situace se po přihrávce Pavla Kotačky dostal i asi kolem 38. minuty, ale opět byl úspěšnější hostující brankář Jelínek. Soupeř z Moravských Budějovic si nějakou pořádnou šanci nevypracoval, hrozil pouze ze standardních situací. To bylo z prvního poločasu všechno, slušná divácká kulisa, čítající asi 150 hlav, tak branku neviděla.

Kopeček rozhodl o výhře hostů

Druhý poločas začali domácí zbytečně faulovat a hosté se postupně dostávali více a více do hry, hlavně díky standardním situací. Hosté z Moravských Budějovic v tuto chvíli byli aktivnějším týmem a také toho patřičně využili, když se z jednoho z rohů prosadil nikým nehlídaný Tomáš Kopeček - 0:1. Pak domácí se začli stále více tlačit do útoku a hráli tzv. vabank, ale vytěžili z toho pouze břevno díky smolaři dnešního zápasu Přibilovi. Pak už domácí žádnou brankovou příležitost neměli, naopak sami na branku postupovali hosté asi tři minuty před koncem sami na brankáře Klubala, ten ale jejich šanci chytil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice
Karel Stoklas, trenér: V prvním poločase jsme neproměnili dvě gólové šance, druhý poločas měli ze začátku více ze hry hosté, měli k dispozici hodně standardní situací a z jedné se po rohu prosadili. Uškodilo nám, že se zranil Chytra.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - V. Říha [-] , M. Hobza [-] (83. J. Kuba [-] ) , D. Karásek [-] , Š. Dvořák [-] , O. Netík [-] , Z. Přibil [-] , Z. Roupec [-] , D. Kašpárek [-] (79. M. Pecka [-] ) , M. Chytra [-] (16. T. Kotačka [-] ) , P. Kotačka [-]

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - L. Stehlík [-] , P. Stark [-] (46. V. Dušek [-] ) , V. Novotný [-] , M. Pařízek [-] (61. J. Horecký [-] ) , K. Svoboda [-] , A. Svoboda [-] , P. Benda [-] (46. T. Kopeček [-] ) , Z. Škoda [-] , J. Benda [-] , O. Busta [-]

ŽK: 8. Š. Dvořák , 90. Z. Roupec - 29. P. Benda , 56. V. Novotný , 85. V. Dušek , 90. Z. Škoda .
Hráči zápasu: O. Netík - T. Kopeček , J. Jelínek .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: remíza

Tento zápas má již nádech záchranářských bojů. Šebkovice dostaly nálož od Náměště, ale na domácím hřišti jsou silné, prohrály jen s námi a Žďárem. Budějovice však předvedly v úvodu jara sympatické výkony, doma porazily Syrovice. Body se budou dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza