Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černíč konečně zabrala a bere tři body


20

Černíčtí po nepovedeném vstupu do jarní části sezóny padli na poslední místo tabulky. Možnost nápravy měli proti Novým Syrovicím, jejichž výsledky také nejsou z nejpřesvědčivějších.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Domácí Černíč už v předchozích utkáních nepodávala špatné výkony, jenže ty nebyly po zásluze odměněny. Naposled poslední tým tabulky prohrál s prvním Žďárem nad Sázavou B 1:3, ale předvedený výkon nebyl nejhorší. Teď s cílem dotáhnout se na celky před nimi vyzvala doma tým z Nových Syrovic, který v prvním kole prohrál s konkurentem černíčských Moravskými Budějovicemi. A Černíč začala opravdu stylově, když už v 7. minutě šla do vedení zásluhou Dušana Lovětínského, který proměnil pokutový kop - 1:0. Tento gól přidal domácím na sebevědomí, dobře kombinovali a dostávali se do šancí. Do dvoubrankového vedení poslal minutu před koncem poločasu domácí Matyáš Lovětínský - 2:0. Do kabin se tak šlo za stavu, který byl mnohem přívětivější pro domácí Černíč.

Čermák zasadil hostům bůra

Jít do druhého poločasu s dvoubrankovou ztrátou nemuselo pro Nové Syrovice představovat nic nedosažitelného, jenže to by nesměl hned pět minut po začátku druhého poločasu zvýšit náskok na rozdíl tří branek svou druhou brankou v zápase Dušan Lovětínský - 3:0. A když v 63. minutě zvýšil na 4:0 Petr Čermák. Už to vypadalo, že bude konec zápasu, ale po "ligové" přihrávce od hrajícího trenéra Distela vstřelil "bůra" do hostující svatyně opět Petr Čermák - 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Podyjí Černíč
Mikuláš Borkovec, hráč: Z naší strany šlo o povedený zápas, kde jsme se poměrně dobře sešli do sestavy. Předvedli jsme spoustu povedených akcí. Za nás dobrá týmová práce. Konečně se nám to trochu vrací.




Sestavy


TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - P. Čermák [-] , D. Lovětínský [-] , J. Lacina [-] (78. J. Beseda [-] ) , . Povolný [-] (73. D. Hajdík [-] ) , Z. Janoušek [-] , M. Lovětínský [-] , M. Borkovec [-] (84. F. Distel [-] ) , M. Leitkep [-] , T. Deutschar [-] , V. Leitkep [-]

SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - J. Vrba [-] , J. Marek [-] , J. Weidenthaler [-] , M. Svoboda [-] , J. Houserek [-] (89. L. Nejerál [-] ) , J. Vlček [-] , D. Růžička [-] , R. Janoušek [-] , V. Toman [-] , K. Filipský [-]

ŽK: 58. T. Deutschar , 70. Z. Janoušek - 40. K. Filipský , 47. R. Janoušek . ČK: 57. R. Janoušek .
Hráči zápasu: M. Novák , P. Čermák , D. Lovětínský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: výhra hostů

Černíč je poslední v tabulce a hosté si sem pojedou pro vítězství, získají 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích