R. Bence 13. (p.)
T. Staněk 26.
P. Novák 58.
3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas sousedů v tabulce ohrožených sestupem vítěze nenašel


Branky


13. R. Bence (p.) , 26. T. Staněk , 58. P. Novák - 14. K. Busta , 72. Z. Roupec , 83. Z. Přibil
21

Zápas o šest bodů se sehrál v neděli v Třebíči, kde domácí juniorka přivítala Šebkovice a přestože vedla o dvě branky, nakonec se musí smířit jen s jedním bodem za remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli dvakrát do vedení

Za slunečného nedělního odpoledne přivítala domácí juniorka Třebíče na svém hřišti (tentokrát již na přírodní trávě) Šebkovice. A zápas to byl hodně důležitý pro oba týmy, souboj 12. týmu tabulky s 11., bodový rozdíl jeden bod a navíc v patách zvedající se Moravské Budějovice a Černíč. Důležitosti utkání odpovídala i sestava domácích, ve které se objevilo i několik jmen ze sestavy divizního A týmu. Utkání hrané na slušném terénu začalo náporem domácích, kteří na soupeře vlétli a mohli během deseti minut vést o dva góly. Jenže nevedli, do vedení šli až v 13. minutě záslouhou Radima Bence, který proměnil nařízený pokutový kop - 1:0. Jenže sotva se domácí doradovali, soupeř odpověděl vyrovnávací brankou, kdy se po rohu prosadil Karel Busta - 1:1. Poté domácí pěkně zakombinovali a akce, kterou zakončoval Tomáš Staněk znamenala vedoucí gól - 26. minuta - 2:1. Pak Třebíč šebkovické k ničemu příliš nepustila, naopak sama mohla přidat nějakou branku navrch, to se ale nepodařilo a tak se šlo do kabin za stavu 2:1.

Šebkovice dotáhly dvoubrankové manko

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první, třebíčští lépe kombinovali a vytvářeli si šance, jenže buďto si vylámali zuby na brankáři hostí Klubalovi, nebo netrefili zařízení. Tedy kromě jedné akce z 58. minuty, kdy se prosadil domácí Pavel Novák - 3:1. Už to vypadalo, že si domácí v klidu vítězství pohlídají a připíší si první jarní body, jenže v 72. minutě snížil na 3:2 hostující Zdeněk Roupec a v 83. minutě se opět ze standardky prosadil Zdeněk Přibil a vyrovnal na 3:3. Více už zápas nenabídl, Šebkovice tak na poslední chvíli vyválčily alespoň bod.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
David Lorenc, hráč: Na soupeře jsme vlétli a klidně to po deseti minutách mohlo být 2 nebo 3:0. Většinu zápasu jsme soupeře k ničemu nepustili, ale pak nám na konci dali dva góly ze standartek.




Sestavy


HFK Třebíč B
J. Šplíchal [-] - R. Valíček [-] , T. Oberreiter [-] (46. J. Uličný [-] ) , R. Bence [-] , S. Renát [-] , A. Yacoubou [-] - O. Uličný [-] , P. Novák [-] , D. Lorenc [-] - D. Kovář [-] (74. X. Rajpaul [-] ) , T. Staněk [-] (62. D. Doležal [-] )

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - K. Busta [-] , M. Hobza [-] (36. M. Pecka [-] ) , D. Karásek [-] , Š. Dvořák [-] , Z. Přibil [-] (90. J. Kuba [-] ) , Z. Roupec [-] , D. Kašpárek [-] , O. Netík [-] , V. Říha [-] , P. Hrůza [-]

ŽK: 28. T. Staněk , 45. A. Yacoubou , 78. J. Uličný - 43. Z. Přibil , 53. Š. Dvořák , 53. D. Kašpárek , 53. K. Busta , 54. M. Pecka .
Hráči zápasu: R. Bence - Z. Roupec .
Místo: Janáčkovo stromořadí, Třebíč. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: výhra domácích

Zápas o sestupovou příčku, domácí hrají s velmi mladým kádrem, ale využijí domácí prostředí a vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích