1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko v derby vyhrálo v Nových Syrovicích


Branky


23

18. kolo nabídlo také malé derby, kdy do Nových Syrovic zavítalo Jemnicko a potvrdilo svou celkou slušnou jarní formu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

V malém derby se spolu utkali dva týmy z jihu třebíčského okresu - domácí Nové Syrovice přivítaly na svém hřišti soupeře z Jemnice. Novým Syrovicím se na jaře příliš nedaří, ale chtěli na svého soupeře vlétnout a uhrát nějaké body. Jenže vstup do zápasu patřil hostům, Dominik Vacuška vyslal střílený centr do vápna, který si srazil do branky jeden z domácích obránců - 0:1. Domácí byli opaření, ale snažili se vyrovnat i s pomocí standardních situací, ale míč se jim do branky dopravit nepodařilo. A tak se prosadili hosté dvě minuty před odchodem do kabin, když zahráli nakrátko roh Krejča s Grünem, druhý jmenovaný pronikl do vápna a vymetl šibenici - 0:2. Odpovědět ještě mohli i domácí, ale domácí snajpr Sosnar tváří v tvář brankáři hostů nepochopitelně minul. Tak se šlo po pětačtyřiceti minutách do kabin za stavu 0:2.

Domácí snížili, vyrovnat se jim nepodařilo

Druhý poločas začal opět lépe pro hosty a mohli svoje vedení navýšit, jenže domácí brankář Pavel Novák nadvakrát vychytal hostujícího střelce Grüna. V 55. minutě tak trestali novosyrovičtí, když spáchali hosté velkou chybu v obranných řadách a po důrazu Sosnara a dorážce Zdeňka Dvořáka snížili domácí na 1:2. Poté měli domácí více ze hry, hosty zatlačili, ale dvě menší šance vychytal Kopeček. Zlom v utkání nastal v 78. minutě, kdy po rohu se míč odrazil k Jiřímu Andělovi a ten zamířil přesně - 1:3. Vítězství hosté korunovali v 85. minutě, kdy se parádní ránou z dálky prosadil střelec Jan Grün a uzavřel tak na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: S výhrou jsem maximálně spokojen, navíc se nikdo nezranil, protože teď máme problémy s marodkou. Domácí měli možná opticky více ze hry a byli malinko fotbalovější, ale my jsme byli mnohem efektivnější.



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - M. Sosnar [-] , Z. Dvořák [-] , M. Svoboda [-] (86. J. Weidenthaler [-] ) , J. Dubský [-] , T. Lang [-] , J. Vlček [-] (83. D. Jenerál [-] ) , J. Marek [-] , Z. Chalupa [-] , V. Toman [-] , K. Filipský [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - J. Kincl [-] , Z. Koutný [-] , T. Krejča [-] , M. Máca [-] - J. Rejthar [-] , D. Vacuška [-] , D. Svěrák [-] , J. Kalášek [-] - J. Anděl [-] (83. O. Tesař [-] ) , J. Grün [-] -

ŽK: 31. K. Filipský , 42. Z. Dvořák , 65. V. Toman - 50. J. Grün , 83. J. Anděl , 88. D. Svěrák .
Hráči zápasu: Z. Dvořák - J. Anděl , J. Grün .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Rozsochy | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Daniel Procházka

Expert: David Svoboda
Tip experta: remíza

Syrovice spoléhají hlavně na domácí prostředí, kde tuto sezónu ještě neprohráli, ale přijede k nim mužstvo s dobrou defenzivou, takže očekávám vyrovnaný zápas a můj tip je, že si oba týmy rozdělí po bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích